Huikea kuvapari: Alkoholi vaihtui veteen – ruotsalaisnainen hehkuttaa elämänmuutostaan

0:25

Alkoholin käytön raju vähentäminen on ollut suuri syy tämän ruotsalaisnaisen uskomattomaan elämänmuutokseen.

Yllä olevalta videolta voit napata ohjeet Nanan kotitreeniin!

Vielä seitsemän vuotta sitten ruotsalainen Instragram-vaikuttaja, fitness-bloggaajanakin tunnettu Jelly Devote kävi ulkona juhlimassa ystäviensä kanssa kolme kertaa viikossa.

Devote, nyt 27, on vähentänyt alkoholin kulutustaan viinilasilliseen tai pariin joka toinen viikko. Alkoholin vähentämisen ja muiden elämäntyylimuutosten jälkeen ero Devoten ulkonäössä on huomattava. 

"Alkoholi vs. vesi"

Alkoholin lisäksi kyytiä ovat saaneet prosessuidut ruoat, joiden tilalle ovat tulleet vihannekset ja muut terveelliset ruoat. Jatkuva juhliminen ja sohvalla makoilu ovat vaihtuneet liikuntaan.

Devote jakoi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa muutos on silminnähtävä. Seitsemän vuotta sitten otetun ennen-kuvan alla lukee 'alkoholi' ja nykyistä vointia kuvaavan otoksen alla lukee 'vesi'. Kuvaparilla on yli 13 000 tykkäystä. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

"Alkoholi vs. vesi
Epäterveellinen vs. terveellinen
Onneton vs. onnellinen
20-vuotias vs. 27-vuotias", Devote kirjoittaa.

– En ole koskaan tuntenut oloani paremmaksi, elämässäni on tasapaino. Syön donitsin, jonka jälkeen syön salaattia. En juo alkoholia usein, juon vettä, ja mikä tärkeintä, en enää vihaa, vaan rakastan itseäni.

"Painolla ei ole väliä, sinulla on"

21-vuotiaana Devote näki itsestään bikinikuvan, joka ei ollut järin imarteleva, kertoo Cosmopolitan. Niinpä hän päätti muuttaa elämänsä, ja alkoi harrastaa liikuntaa kotonaan. Nähtyään tuloksia jo ensimmäisinä viikkoina, hän päätti karsia myös alkoholin elämästään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– On yksinkertaisesti mahdotonta omata terve keho ja mieli, jos nauttii niin paljon alkoholia, hän toteaa nyt.

Instagram-kuvansa yhteydessä Devote muistuttaa, ettei vaakaa kannata liikoja tuijotella.

– Painolla ei ole väliä, sinulla on. Sillä, mitä ajattelet itsestäsi. Älä keskity lukuun, joka voi vaihdella viisi kiloa kahden päivän aikana, hän muistuttaa.

***

1:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja