George Russell pääsee idolinsa tallitoveriksi, vuosien takainen yhteiskuva herätti hilpeyttä – "Järkytyn aina, kun näen kuvan"

4:57
George Russell kertoi fiiliksistään C Moren erikoishaastattelussa.

George Russell pääsee ensi kaudella lapsuuden idolinsa tallikaveriksi, kun hän muodostaa Mercedeksen kuljettajakaksikon yhdessä Lewis Hamiltonin kanssa. Russell muisteli C Moren haastattelussa myös kaksikon vuosien takaista yhteiskuvaa.

Russell solmi hiljattain Mercedeksen kanssa monivuotisen sopimuksen, joka astuu voimaan ensi kaudesta lähtien. Sopimuksen myötä Russellin monta unelmaa toteutuu. 23-vuotias kuljettaja pääsee ensinäkin huipputalliin taistelemaan tosissaan voitoista ja maailmanmestaruudesta.

Tämän lisäksi Russell saa tallikaverikseen kuljettajan, jota hän on katsonut ylöspäin pienestä pitäen. Sopimusuutisen jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi nopeasti kuva, jossa nuori Russell poseeraa yhdessä Hamiltonin kanssa.

– Järkytyn aina, kun näen kuvat hiuksistani. Äiti leikkasi hiukseni, joten minun on kysyttävä häneltä, että mitä hän oikein teki, Russell naurahtaa C Moren haastattelussa.

– Muistan sen päivän. Kun olet pieni lapsi ja näet F1-kuljettajan, hän on sinulle kuin supersankari. Se on muisto, jonka tulen varmaan muistamaan aina, vaikka olen itsekin nyt F1-kuski. Tallin jakaminen Lewiksen kanssa on upeaa ja tunnen oloni etuoikeutetuksi, Russell jatkaa.

Vaikka Russell onkin osoittanut lahjakkuutensa ja ajotaitonsa jo Williamsin ohjaksissa, ei hyppy Mercedekselle tule olemaan missään nimessä helppo. Sen tietää Russell itsekin.

– Tiedostan, kuinka haastavaa ensi kaudesta tulee, kun hypätään noin menestyneeseen tiimiin. Ja vielä tallikaverina on Lewis Hamilton, joka on mielestäni kaikkien aikojen paras F1-kuljettaja. Helppoa ei tule, mutta aion tehdä töitä niin lujaa kuin pystyn, koska tällaisia tilaisuuksia ei tuke joka päivä, Russell vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja