George Russell luo Lewis Hamiltonille erityisen haasteen, sinkoavatko kipinät ensi kaudella Mercedeksellä? – "Hän tulee nostamaan rimaa"

7:47
Videolla Toni Vilanderin mietteitä Valtteri Bottaksen siirtymisestä Alfa Romeolle.

C Moren F1-asiantuntija Toni Vilander uskoo George Russellin ja Lewis Hamiltonin muodostavan äärimmäisen vahvan kuljettajakaksikon ensi kaudella Mercedeksellä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Yhdysvaltojen GP 22.-24.10.
Su: Yhdysvaltojen GP klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 21.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Russell solmi hiljattain Mercedeksen kanssa monivuotisen sopimuksen, joka astuu voimaan ensi kaudella. 23-vuotias Russell on osoittanut Williamsilla olevansa valmis ottamaan askeleen urallaan eteenpäin ja taistelemaan jatkossa kärkisijoista.

– Russellissa on tulevaisuus. Päivä, jolloin Hamilton jättää tallin, Russell on valmiina ottamaan johtokuskin paikan Mercedeksellä. Tämä on nyt oikea aika Russellin uralla, kun kokemusta ja vauhtia on ja Williamsin auton rajat tulee vastaan. Hän ei pysty ajamaan lujempaa tuolla autolla, Vilander toteaa.

Russell ei ole F1-uransa aikana päässyt vielä maistamaan menestystä, joten lahjakas brittikuski lähteekin varmasti ensi kauteen haastamaan tallitoverinsa heti täydellä innolla.

Hamiltonin ja Russellin tulevan yhteistyön sujuvuudella on spekuloitu paljon. Nähdäänkö Mercedeksellä toisinto Nico Rosbergin ja Hamiltonin tulisista taisteluista vai kisaavatko Russell ja Hamilton rauhallisemmin? Vilander ei usko, että brittikuljettajien välillä syntyy kärhämää.

– En usko, että se tietää mitään draamaa. Hamiltonin pitää ajaa edelleen omia kisojaan ja suorittamistaan. Russell tulee nostamaan rimaa vähän yhdellä kierroksella ja kisoissa myös. Uskon, että Russell ja Hamilton on todella vahva kuljettajakaksikko.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja