Nico Rosberg lyö lisää painetta Lewis Hamiltonin niskaan – "Hänellä on vain hävittävää"

F1-maailmanmestari Nico Rosberg povaa ex-tallitoveri Lewis Hamiltonille haastavia aikoja, kun George Russell hyppääensi kaudeksi Mercedeksen ohjaksiin.

Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton saa ensi kaudella uuden tallitoverin, kun taitonsa Williamsilla näyttänyt George Russell saa vihdoin mahdollisuutensa kärkitallissa.

Hamiltonin rinnalla neljän vuoden ajan ajanut Rosberg korostaa, että menestyksennälkäinen Russell voi lähteä ensi kauteen ilman lähes paineettomasti.

– Hänellä ei ole mitään hävittävää, koska hän kisaa kaikkien aikojen parasta vastaan. Kukaan ei usko, että hän onnistuu lyömään hänet, mutta jos onnistut siinä, olet kaikkien aikojen suurin sankari, Rosberg toteaa Sky F1:lle.

Asetelma luo puolestaan paineita Hamiltonille.

– Tuo tekee siitä niin hankalaa Lewikselle, koska nuori kundi, joka ei ole koskaan voittanut mitään, saapuu haastamaan häntä, joten Lewiksellä on vain hävittävää.

– Hän kaikista suurin ja kuvitelkaa, jos nuori kaveri alkaa voittaa hänet. Se olisi todella epämukava tilanne hänelle, Rosberg pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja