Frida Karlssonin vessareissu sai ikävän käänteen – norjalaistähdeltä hupaisa kuitti: "Se näkyi siellä vielä sunnuntainakin"

Frida Karlsson kertoi Expressenin Skidsnack-ohjelmassa, että hänen perjantainen vessareissu sai ikävän käänteen.

Ruotsin maastohiihtomaajoukkueella riittää sattumuksia Planican MM-kisoissa. Kaksi MM-hopeaa jo voittaneen Karlssonin perjantainen vessakäynti sai ikävän käänteen, kun hän pudotti hanskansa bajamajan pönttöön.

– Se putosi sinne sen jälkeen, kun olin tehnyt tarpeeni. Siinä ei ollut ajatustakaan, että olisin noukkinut sen sieltä. Silloin oli perjantai. Sen näki vielä sunnuntaina, kun katsoi alas. Tiril (Udnes Weng) tuli ulos vessasta ja kysyi, että aiotko hakea hanskasi, Karlsson kertoi naureskellen.

– Siellä oli tarpeita kahden päivän edestä, joten se ei näyttänyt kovin kauniilta, Karlsson totesi.

Ohjelmassa nostettiin esille myös toinen tarina, jossa norjalaishiihtäjä Martine Ek Hagen oli mennyt käymään bajamajassa vuonna ennen maailmancupin Lillehammerin kilpailua vuonna 2014. Yhtäkkiä hän oli huomannut, että traktori oli nostamassa bajamajaa ilmojen teille.

– En tiedä, mitä siinä kohtaa piti ajatella. Yritin vain saada housuni nopeasti ylös, Ek Hagen kertoi aiemmin Expressenin haastattelussa. 

Hiihdon MM-kilpailut jatkuvat maastohiihdon osalta keskiviikkona miesten 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailulla. Naiset hiihtävät seuraavan kerran torstaina, kun vuorossa on viesti.

Lue myös:

    Uusimmat