Frida Karlsson paljasti MM-kisafinaalin draaman: "En voinut hyvin"

Jessie Diggins haltioissaan maailmanmestaruudestaan: "Olen vuodattanut onnen kyyneliä" 1:23
Katso videolta MM-kultaa voittaneen Jessie Digginsin kommentit kisasta.

Ruotsin hiihtotähti Frida Karlsson paljasti naisten tiistaisen normaalikisan jälkeen Expressenille, että hän tunsi kovaa kipua käsissään tultuaan maaliin. 

Yhdysvaltojen Jessie Diggins hiihti tiistaina kultaan ja Karlsson otti uransa viidennen hopean MM-tasolla. Karlsson oli jo aiemmin hiihtänyt yhdistelmäkisassa hopealle. Ruotsalainen myönsi kokeneensa kovia kipuja ylitettyään maaliviivan.

– En voinut hyvin. Kaivoin voimia syvältä ja käteni olivat todella jäässä. Uskon, että kaikki veri tuli tänään jalkoihin, Karlsson kertoi.

Karlssonilla on aiemminkin ollut ongelmia kylmyyden kanssa. Hän koki samanlaisen tilanteen 2021 Rukalla ja vuotta aiemmin ruotsalaisten kauden avanneessa Bruksvallsloppetissa.

– Se on erikoista, kun käyttää niin paljon energiaa. Veren täytyy mennä johonkin kehossa. Se teki kipeää, mutta se oli onneksi nopeasti ohi, Karlsson totesi.

Hiihdon MM-kilpailut jatkuvat maastohiihdon osalta keskiviikkona miesten 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kisalla. Naiset kilpailevat seuraavan kerran torstaina, kun vuorossa on viesti. Ruotsi lähtee kisaan suurimpana ennakkosuosikkina.


Lue myös:

    Uusimmat