Ruotsin hiihtotähdet paniikissa hotellissa – joukkuetoverin yllätyshyökkäys säikäytti: "Voin tulla sokeaksi"

Ruotsin hiihtomaajoukkueen MM-kisoihin valmistautuminen Livignossa sujui paniikinomaisella tavalla, kun Marcus Grate teki yllätyshyökkäyksen Jonna Sundlingin ja muiden ruotsalaishiihtäjien kimppuun joululahjaksi saamallaan leikkipistoolilla.

Jens Burman julkaisi YouTube-kanavallaan videon tapahtuneesta. Ruotsalaishiihtäjä hiip joukkuetovereidensa hotellihuoneeseen, jossa on paikalla muun muassa sprinttikultaa jo hiihtänyt Jonna Sundling. Burman ampui tämän jälkeen joukkuetovereitaan nuolilla. 

– Ei, voin tulla sokeaksi, Sundling huusi videolla ja piiloutui verhon taakse piiloon.

Sundling sai kuitenkin tämän jälkeen osuman, vaikka toinen joukkuetoveri Edvin Anger yrittikin suojella tätä. 

– Tämä on ollut kuin pieni kauhujen talo. Kaikki saavat olla varuillaan, Jens Burman sanoi Expressenin Skidsnack-ohjelmassa.

– En muista, että sanoin niin. Se oli enemmänkin hauskanpitoa. Se oli vain hauskaa. Minähän aina lukitsen oveni, kun olen huoneessani tai kun lähden sieltä pois. Asumme samassa paikassa, niin sitä ei koskaan tiedä, Sundling kertoi naureskellen. 

Sprintissä hopealle hiihtänyt Emma Ribom puolestaan piiloutui peiton alle suojautuakseen hyökkäykseltä.

– Olin aluksi todella peloissani, koska en tiennyt, kuinka kipeää se tekee. Usean osuman jälkeen huomasin, että se ei ole niin vaarallista. Sitten minä ja Jonna saimme sen käyttöön ja saimme kostomme, Ribom kertoi.

Katso pääkuvan videolta Graten hyökkäys, joka löytyy kohdasta 4.42. 

Lue myös:

    Uusimmat