Norjan tähtikaksoset huijasivat mediaa kunnolla, Therese Johaug haistoi palaneen käryä – "Se on mahdotonta"

MTV:n kisatiimi: Suomella vaisu avausviikko MM-hiihdoissa – Ruotsin ja Norjan ihmetemput lähellä Planicassa 3:22
MTV:n kisatiimi: Suomella vaisu avausviikko MM-hiihdoissa – Ruotsin ja Norjan ihmetemput lähellä Planicassa.

Norjan hiihtomaajoukkueen tähtikaksoset Tiril Udnes Weng ja Lotta Udnes Weng huijasivat norjalaiskanava NRK:ta sunnuntaisten pariviestien yhteydessä.

Tiril Udnes Weng oli sunnuntaina voittamassa parinsprinttien pronssia yhdessä Anne Kjersti Kalvån kanssa. Ennen kilpailua Weng huijasi itsensä vapaaksi mediavelvollisuuksista identtisen kaksoissiskonsa Lotta Udnes Wengin avustuksella.

Tiril pyysi siskoaan hoitamaan kisaa edeltäneen NRK:n haastattelun hänen puolestaan. Lotta suostui ja hoiti haastattelun siskonsa puolesta. Huijaus meni täydestä läpi.

– Se oli helppoa. Olisin hyvin voinut lähettää Lotan myös tänne. Sinäkään et olisi huomannut, Weng naurahtaa Nettavisenin haastattelussa.

NRK suhtautui kaksosten kujeiluun hyväntuulisesti. NRK:n tiedottaja Jörund Wessel Carlsen kommentoi tapahtunutta Expressenille.

– Emme olleet lainkaan tietoisia siitä, että Tiril ja Lotta huijasivat meitä. Otimme sen huumorilla. Meillä on sen verran pilkettä silmäkulmassa, että otimme sen hauskana vitsinä, Carlsen nauraa Expressenin haastattelussa.

Carlsenin mukaan NRK:n asiantuntijana toimiva Therese Johaug huomasi Weng-kaksosten huijauksen.

– Hän on yksi niistä harvoista tässä maailmassa, joka erottaa heidät toisistaan. Se on mahdotonta, Carlsen kertoo.

Tirill Udnes Weng lähettää kujeen paljastaneelle entiselle maajoukkuetoverilleen hilpeän kuitin.

– Hän näkee meissä eron, ja tiesimme, että tulemme paljastumaan. Hyvä, että Therese näki sen nyt, koska hän on ollut meidän suhteen väärässä ennenkin, Weng kuittailee.

Lue myös:

    Uusimmat