Kaudet Fordilla jättivät Sebastien Ogierille hyvät muistot – "Saavutimme yhdessä jotain uskomatonta"

Ranskalaiskuljettaja Sebastien Ogier siirtyy ensi kaudeksi Citroenin kuljettajaksi kahden Fordilla ajetun kauden jälkeen.

Ogier siirtyi Fordille kaudeksi 2017 voittaen heti uransa viidennen perättäisen maailmanmestaruudensa. Kaksivuotinen taival Fordilla on jättänyt Ogierille lämpimiä muistoja.

– Kun siirryimme Fordille kaksi vuotta sitten, moni piti sitä riskinä. Minusta se oli haaste, ja saavutimme yhdessä jotain uskomatonta. Malcolm Wilsonilla ja hänen tiimillään on valtava intohimo rallia kohtaan. Haluaisin kiittää heitä jokaista näistä kahdesta vuodesta, Ogier kommentoi Fordin tiedotteessa.

Citroen ei suinkaan ole Ogierille täysin uusi talli, sillä ranskalaiskuski ajoi vuosina 2009-2011. Uusi tallisopimus ei kuitenkaan siirrä Ogierin ajatuksia muualle, vaan keskittyy täysillä vielä käynnissä olevaan mestaruustaistoon.

– Nyt on aika siirtyä uuden haasteen pariin, mutta ensin keskityn päättämään tämän erityisen yhteistyön parhaalla mahdollisella tavalla. Mestaruus on vieläkin todella lähellä ja me aiomme taistella loppuun asti pitääksemme mahdollisuutemme elossa, Ogier vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat