Mainos

Flunssan oireista kärsinyt 27-vuotias nainen menehtyi yllättäen: "Nuoret ihmiset ajattelevat olevansa kuolemattomia"

Nuorella naisella ei ollut aavistustakaan siitä, että tavalliset flunssan oireet tulisivat lopulta koitumaan hänen kohtalokseen.  

Vanhempien mukaan Katharine Gallagher oli täysin terve ja elinvoimainen 27-vuotias nainen, joka kuoli täysin yllättäen flunssaoireiden myötä kehittyneeseen keuhkokuumeeseen. Nyt surun murtama perhe toivoo, että ihmiset ottaisivat pienetkin oireet vakavasti – kukaan ei ole kuolematon. 

Virus voi iskeä myös nuoriin ja terveisiin ihmisiin

Eräänä perjantaina Katharine alkoi tuntea tavallisen flunssan oireita, kuten kuumetta, palelua ja kipua, mutta hän ei kiinnittänyt oireisiin sen enempää huomiota. Aluksi hän uskoi oireiden menevän ohi itsestään, mutta kun oireet eivät ottaneet helpottaakseen, hän ajatteli tarvitsevansa antibiootteja ja hakeutui päivystykseen.   

– Seuraava tiedossamme oleva asia on se, kun saimme puhelun hänen poikaystävältään. Hän kertoi tilanteen olevan paha, ja että ensihoitajat olivat siellä, äiti Liz Gallagher kertoo ainoan lapsensa viimeisistä hetkistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen, joka ei ollut ottanut influenssarokotetta, kuoli vain kaksi päivää hoitoon hakeutumisen jälkeen. Äidin mukaan hänen tyttärensä uskoi oireiden menevän ohi lepäämällä, ja nyt hän haluaakin varoittaa kaikkia viruksen vakavuudesta. Virus voi iskeä myös terveisiin ja nuoriin henkilöihin. 

– Nuoret ihmiset ajattelevat olevansa kuolemattomia, äiti toteaa. 

– Elämä on lyhyt, ja on ehkä kliseistä sanoa, että ”elä jokainen päivä kuin se olisi viimeisesi”, mutta kukaan ei koskaan ajattele, että se voisi tapahtua heille, äiti lisää.

Lähde: Fox59

***

13:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.