Fitness-vaikuttaja paljastaa, miten somen muutoskuvissa huijataan – tässäkö on litteän vatsan salaisuus?

Karsastatko ulkonäköäsi? Älä opeta lapsiasi samaan:"Aikuisille tuhannen taalan paikka" 1:47
Ethän opeta lapsiasi karsastamaan ulkonäköön?

Kriittistä ajattelua ei kannata unohtaa nettimaailmaan uppoutuessaan.

Todellinen muodonmuutos vai silmänkääntötemppu? Sosiaalisessa mediassa on helppo törmätä ennen ja jälkeen -kuvapareihin, mutta niiden todellisuutta voi vain arvailla. Muodonmuutos on nimittäin helppo teeskennellä jo pelkkää asentoa muuttamalla.

Uudessa-Seelannissa asuva fitness-vaikuttaja Anjuli Mack todistaa tämän todeksi Instagram-päivityksissään.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä

Voit selata videoita oikeasta reunasta. Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Havainnollistavassa kuvaparissa Anjuli poseeraa peilin edessä. Toisessa kuvassa hänen mahansa pömpöttää, toisessa kuvassa näyttää kuin siinä ei olisi rasvaa lähes ollenkaan. Syy "muodonmuutokselle" on yksinkertaisesti vatsan vetäminen sisään ja imartelevamman asennon ottaminen.

Kuvan takaa löytyy video, jolla Anjuli näyttää litteän vatsan salaisuuden. Hän muistuttaa, että rennossa asennossa vartalo näyttää aina erilaiselta kuin jännitetyssä poseerauksessa.

Treenaajat muistuttavat "30 sekunnin muutoskuvista" 

30 sekunnin muutoskuvista kohistiin jo vuonna 2016, kun treenaajat alkoivat jakaa paljon puhuvia kuvia ja tarinoita niiden takaa. Oikealla kuvakulmalla, pienellä lihasjännityksellä ja bikinien valinnalla voi vaikuttaa merkittävästi siihen, miltä vähäpukeisissa kuvissa näyttää. 

Ennen kuin kehoaan alkaa vertaamaan medioissa näkemiinsä vartaloihin, kannattaa muistaa, että kuvissa voidaan huijata ja lopputulosta muokataan jälkikäteen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat