Mainos

Totuus netin muutoskuvien takaa: Näin näytät paremmalta bikineissä 30 sekunnissa!

Kolmenkymmenen sekunnin muutoskuvat ovat nousseet somehitiksi maailmalla – näin paljon oikea kuvakulma, pieni lihasjännitys ja bikinien valinta vaikuttavat lopputulokseen. 

Treenaavien muutoskuvat ovat varmasti tuttuja kaikille, jotka ovat koskaan googlanneet sanan "laihdutus" tai avanneet Pinterest-palvelun. Ennen-kuvassa esitellään alakuloinen, pömppömahainen ja liian pieniin bikineihin puettu nainen, kun jälkeen-kuvassa muhkurat ovat poissa ja ilme iloinen. 

Todellisuudessa muutoskuvan voi tehdä jo 30 sekunnissa. Tämän todistaa 26-vuotias Instagram-tähti Jess, joka tunnetaan paremmin nimellä Planking for pizza ( vapaa suom. Vatsalihastreeniä pizzan eteen). 

Tämän muutoskuvan välillä on vain 30 sekuntia. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Vasemmalla ryhtini on huono, pullistan vatsaani ja siirsin bikinien alaosaa niin että jenkkakahvani näkyvät. Oikealla taas seison suorassa, jännitän lihaksiani hieman ja bikinien alaosa on nostettu korkeammalle, Jess kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Yli 50 000 Instagram-seuraajaa kerännyt nainen kertoo halunneensa kuvien avulla osoittaa, etteivät sosiaalisen median kuvat ole aina sitä, miltä ne näyttävät.  

– Voit esitellä parhaita puoliasi ja peitellä virheitäsi, mutta loppujen lopuksi se, mitä päätämme näyttää on heijaste omasta itsestämme: minun kehoni ei ole täydellinen, vaan siinä on virheitä, mutta opettelen pikkuhiljaa hyväksymään sen. 

Myös tunnettu Fitstagram-tähti Kayla Itsines otti 30 sekunnin muutoskuvan itsestään. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sisäinen hyvinvointi on tärkeämpää"

Päivityksen jälkeen 30 sekunnin muutoskuvista on tullut pieni somehitti, kun naiset ja miehet ympäri maailman haluavat osoittaa, miten paljon pelkkä ryhti ja lihasjännitys vaikuttavat bikinikuntoon. 

Myös Fitstagram-tähti Kayla Itsines on ehtinyt kommentoida asiaa. 

– En ihan ymmärrä, mitä näillä kuvilla halutaan osoittaa, sillä (muutoskuvien) merkitys ei ole siinä miltä näytät, vaan siinä miltä olosi tuntuu. Fyysinen muutos ja vahva keho on tärkeää, kyllä, mutta se että olet terve, onnellinen ja itsevarma on se tärkein asia, Itsines kirjoittaa Instagram-tilillään. 

Itsines muistuttaa, ettei kenenkään tarvitse todistella mitään kenellekään muutoskuviensa avulla. 

– Jokainen kuva ja muutos on upea, mutta onni niistä ei ole yhtä säilyvä kuin onni terveydestä ja itsevarmuudesta. Kehityskuvassa huijaamalla vaikuttaa vain negatiivisesti omiin ajatuksiisi. 

Tavoitteena vahva, terve keho? Testaa treenivinkit:

Osittaislähteet: Instagram – Planking for Pizza ja Kayla Itsines, Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.