Mainos

Fitness-tähti paljasti totuuden raskauden jälkeisestä vartalostaan

Fitness-yrittäjänä toimiva nainen julkaisi kuvan raskauden jälkeisestä vartalostaan.

Alexa Jean Brownilla on Instagram-kuvienjakopalvelussa noin kaksi miljoonaa seuraajaa. Fitness-yrittäjänä toimiva Brown on perinteisesti jakanut treeniohjeita, muutoskuvia ja lihaksikkaita otoksia itsestään, mutta nyt naisella kaksi lasta.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Uudenlaisen kehonsa inspiroimana Brown jakoi Instagramiin kuvat vatsastaan pehmeänä, kertoo Woman’s Day -lehti. Kuvassa Brownin toisen lapsen syntymästä on neljä viikkoa.

– Niin paljon kuin työtäni onkin motivoida teitä, uskon myös, että hommaani on olla samaistuttava ja rehellinen. Yhteiskuntamme panee päähämme idean, että naisten täytyy palautua välittömästi vauvan saamisen jälkeen, mutta yleensä se ei vain ole realistista. Se ei ole totuus suurimman osan kohdalla, Brown kirjoittaa kuvansa ohessa.

– Minulla on enemmän raskausarpia ja vatsamakkaroita, ja se on täysin NORMAALIA ja OKEI. Muistan, kun olin tämän raskauden puolivälissä, ja näin netissä päivä sitten synnyttäneen naisen kuva, hänellä oli litteä vatsa ja vatsalihakset, ajattelin itsekseni "vau, toivottavasti minäkin onnistun tuossa". Tunsin välittömästi painetta verrata.

Päivä oman synnytyksensä jälkeen Brownin vatsa roikkui pehmeänä. Häntä harmitti, ettei keho palautunutkaan heti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Jos huomaat itsesi olevan pakkomielteinen, häpeävän tai pyytelevän anteeksi kehosi ulkonäköä, vaikket olisi edes saanut lasta, LOPETA. Kehomme ovat uskomattomia ja upeita, ja meidän täytyy rakastaa jokaista tuumaa niissä.

Brown on aiemminkin kertonut epävarmuuksistaan: hän on tunnustanut muun muassa kaipaavansa jatkuvaa hyväksyntää toisilta ja ajattelevansa aivan liikaa sitä, mitä muut hänestä ajattelevat.


***

6:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.