Fitness-kaunottaren uusi elämä eron jälkeen: uusi rakas ja avoliitto!

Susanna Mustajärvi on muuttanut Turkuun uuden miehensä luo.

Miss Suomi -kisoistakin tuttu fitness-tähti Susanna Mustajärvi on kesällä muuttanut Tampereelta Turkuun uuden rakkaansa perässä. Hän tapasi Antti-nimisen urheilullisen miehen puolisen vuotta sitten.

– Omat työni ovat sellaisia, että voin tehdä niitä oikeastaan missä vain. Teen valmennuksia vielä pääasiassa Tampereella, mutta yritän koko ajan siirtää niitä enemmän Turkuun. Lisäksi minulla on aina ollut asiakkaita myös Helsingissä, Mustajärvi kertoo.

Hän erosi aviomiehestään viime vuoden marraskuussa, vain yhdeksän kuukauden avioliiton jälkeen. Nyt hän kertoo menevänsä parisuhdeasioissa enemmän tunne edellä.

– Ehdimme kuitenkin olla ex-mieheni kanssa 10 vuotta. Nykyään en ajattele näitä asioita enää niin järjellä, vaan menen tunteet edellä. Teen niin kuin hyvältä tuntuu. Ja tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä, Mustajärvi sanoo onnellisena.

Kaunotar valmistautuu parhaillaan lokakuussa oleviin bikini fitness -kilpailuihin, ja kertoo kisakunnon olevan jo loppusuoralla. Puolison tuki ja ymmärrys on kurinalaista elämää elävälle Mustajärvelle erittäin tärkeää.

– Treenaamme paljon yhdessä ja myös ruokahuolto toimii yhdessä. Anttikin on urheilija, joten hän ymmärtää tätä elämää.

Mustajärven treeniohjelmaan kuuluu tällä hetkellä viisi salikertaa, kolme intervellitreeniä ja neljä lenkkiä viikossa. Myös ruokavalio on tiukka.

– Saan kyllä syödä ihan kunnolla tälläkin hetkellä, mutta minkäänlaisia lipsumisia tai cheat meal -päiviä ei kisadieetillä tietenkään ole, Mustajärvi kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat