Mainos

Fitness-bloggari paljasti akneihonsa – rohkealla kuvalla kannustava tarkoitus

Törmäämme joka päivä sosiaalisessa mediassa täydellisiltä näyttäviin kuviin, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti itsetuntoomme. Juuri tästä syystä eräs fitness-bloggari onkin päättänyt astua esiin ja kertoa, miksi kenenkään ei kannattaisi olla kateellinen sosiaalisessa mediassa näkemilleen kuville.

Fitness-bloggaajat inspiroivat meitä päivästä toiseen tyylikkäillä kuntoilukuvillaan ja liikuntavinkeillään. Monesta meistä voi tuntua, että heidän elämänsä on aina täydellistä.

Australialainen bloggaaja Beck Lomas päätti rikkoa kauniiden kuvien illuusion ja julkaisi itsestään meikittömän kuvan, jossa hän avautuu rehellisesti kärsimistään iho-ongelmista.

Finnejä, verenvuotoa ja kipeät kasvot

Beckin yli 155 000 Instagram-seuraajaa ovat tottunut näkemään naisen upeissa alusvaatekuvissa, mutta tällä kertaa hän päätti julkaista kuvan meikittömistä kasvoistaan. Kuvan avulla hän haluaa kertoa avoimesti iho-ongelmistaan ja kärsimästään epävarmuudesta.

– Tämä on nykyinen tilanteeni. Finnejä, verenvuotoa, kipeät kasvot. Se ei näytä niin huonolta, mutta se tuntuu todella pahalta, Lomas kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En tule koskaan olemaan yksi niistä tytöistä, jotka tuntevat olonsa hyväksi ilman meikkiä, mutta se sopii minulle. En vaikka ihoni olisi parhaimmillaan, eikä ihossani olisi suuria näppylöitä ja kaikki näyttäisi aivan sileältä. Olen silti hieman epävarma. Minusta tuntuu, etten voi käyttää hihatonta paitaa, jos selkäni iho on edelleen huonossa kunnossa. 

Lomasin mukaan se, ettei hän ole varma ihostaan, ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi itsevarma ihminen.

– Olen kulkenut pitkän matkan siitä tytöstä, joka itki joka ilta ihonsa kuntoa. Nykyään ihoni saa minut masentuneeksi enää silloin tällöin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen haluaa viestillään kertoa, että itsevarmuuden ei tulisi olla kiinni pienistä vioista.

– Meillä kaikilla on asioita, jotka lamaannuttavat itseluottamuksemme joskus, mutta kukaan ei ole täydellinen. Se, mikä saattaa tuntua maailmanlopulta sinulle, voi olla huomaamaton kaikille muille, Lomas muistuttaa.  

Lomas haluaa muistuttaa myös, että onnelliset ihmiset ovat kauneimpia ihmisiä. Hän haluaa kaikkien tietävän, että ihminen voi olla kaunis, vaikka hänellä olisikin aknea, näppylöitä tai selluliittia.

– Sinä olet kaunis, ainutlaatuinen ja ihmeellinen sellaisena kuin olet. Kun olet luottavainen ja onnellinen, se paistaa sinusta läpi tehden sinusta entistä kauniimman. 

Kauniit kulmakarvat kaunistavat koko kasvoja.


Lähde: Her.ie

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.