Ferrarin ja Sebastian Vettelin erohuhut yltyvät – medialähteet nostavat entistä tallikaveria ykköskorvaajaksi

Epävarmuuden leijuessa Sebastian Vettelin tulevaisuuden yllä Daniel Ricciardo on noussut jälleen esiin mahdollisena korvaajana ehdokkaana Ferrarin saksalaiskuskille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.25,
2. harjoitukset klo 15.25
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel on vakuuttanut olevansa yhä sitoutunut Ferrarin F1-tiimiin, mutta nuoren Charles Leclercin tuotua italialaistallin kauden kaksi ensimmäistä voittoa peräkkäisistä kisoista Vettelin arvoa on alettu kyseenalaistaa saapasmaan F1-mediassa.

Sekä Sky Italia että urheilun jättilehti La Gazzetta dello Sport ovat nostaneet Renault’lla ajavan Ricciardon mahdolliseksi korvaajaksi, jos Ferrari haluaa vaihtaa Vettelin toiseen kuskiin.

Aiemmin tallipäällikkö Mattia Binotto piti Leclercia ja toista 21-vuotiasta Max Verstappenia hankala parina johtaa, vaikka Red Bullilla kisaavaa Verstappenia pidetään tämän hetken kuumimpana kuljettajana haastamaan kärkitiimien paikoista.

Australialaiskuski Ricciardolla on sopimus vielä ensi kaudesta, mutta Ferrarin kutsuessa hän todennäköisesti vapautuisi pykäliensä ansiosta helpostikin. Hän ajoi viisi vuotta sitten Vettelin talliparina Red Bullilla ja löi nelinkertaisen mestarin MM-pisteissä.

– Katsotaan tulevaisuudessa. Olen ajatellut ajaa vielä ainakin viisi vuotta, 30-vuotias Ricciardo kommentoi Ferrari-mahdollisuutta Sky Italialle.

– Tiedän, kuinka vahva Leclerc olisi ollut tänä vuonna paremmalla autolla. Pidän hänestä, hän on kaverini ja se olisi kiinnostavaa. Kuka tietää? Ricciardo pyöritteli.

Italialaislehdet ovat alkaneet pitää nykykuntoista Vetteliä jopa taakkana Ferrarille. Samaa sanoo Saksan Sky Sportsille asiantuntemusta tuova Ralf Schumacher.

– Jos tämä jatkuu, en olisi varma siitä, että Ferrari haluaa pitää hänet, Schumacher sanoo.

– Hänen täytyy nyt dominoida tallikaveriaan loppukauden ajan. Jos hän ei pysty siihen, uskon hänen lähtevän.

Lue myös:

    Uusimmat