Ferrari-pomoa hirvittäisi ottaa Verstappen ja Leclerc samaan tiimiin – tarvitsisi mieluummin Valtteri Bottaksen kaltaisen kuljettajan

Kärkitiimien tavoittelun kohteena huhujen mukaan oleva F1-kuljettaja Max Verstappen toisi Ferrarille tullessaan asetelman, jota ei olisi helppo hallita, myöntää Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto.

Ferrari on saanut kauden 2019 aikana pohtia lähestymistapaansa uusiksi, kun Charles Leclerc on ensimmäisenä punaisten vuotenaan ajanut tiimin sisäisen hierarkian koetukselle.

Leclerc on 14 osakilpailun jälkeen MM-pisteissä neljäntenä tallikaverinsa Sebastian Vettelin edellä voitettuaan kaksi kisaa putkeen Belgiassa ja Italiassa.

Toisen 21-vuotiaan nuorukaisen, Max Verstappenin ottaminen samaan tiimiin Leclercin kanssa sisältäisi huomattavia riskejä, toteaa tallipomo Binotto.

– Kahden tämän kaliiberin kuskin pitäminen on erittäin vaikeaa hallita oikein, Binotto myöntää La Gazzetta dello Sportille.

Binotto ottaa esimerkin Ferrarin aiemmilta vuosilta, jolloin tiimi oli täysin rakennettu Michael Schumacherin ympärille.

– Kasvoin Michaelin aikana. Hänen parinaan olivat Rubens Barrichello ja Felipe Massa. Minusta meillä pitäisi olla huippukuski ja toinen kuski, joka voi voittaa kisoja ja tehdä pisteitä.

– Niin kuin Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas, Binotto viittaa Mercedeksen nykytilanteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat