Fani ajoi autolla päin Taylor Swiftin taloa – kieltäytyi poistumasta ennen tähden tapaamista

Taylor Swiftillä on takanaan epäonninen viikko.

Grammy-palkittu laulaja Taylor Swift joutuu toisinaan ikäviin tilanteisiin supersuosionsa vuoksi. Tähden arki sai torstaina uuden käänteen, kun fani ajoi tahallisesti autolla päin laulajan New Yorkin kodin julkisivua. Osuma hajotti talon palopostin.

Törmäyksen jälkeen fani oli noussut autosta ja yrittänyt repiä talon sisäpuhelinjärjestelmän irti seinästä. Fani oli myös kertonut poliisille kieltäytyvänsä lähtemästä ennen kuin tapaisi laulajan. TMZ raportoi, että mies pidätettiin tapahtumapaikalta.

Poliisin mukaan miespuolinen fani oli humalassa, jonka vuoksi häntä epäillään rattijuopumuksesta. Tiedossa ei ole se, oliko Swift kotonaan tapahtumahetkellä. Kyseessä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun kyseinen mies on pidätetty laulajan kiinteistöllä.

Swiftillä on takanaan raskas viikko, sillä laulaja joutui aikaisemmin puolustamaan oikeuttaan, kun brittipopin ikoniksikin nimitetty Damon Albarn totesi haastattelussa, että Swift ei todellisuudessa kirjoittaisi omia kappaleitaan. 

Swift pettyi raskaasti Albarnin lausuntoihin ja purki sydäntään Twitterissä.

– Olin ennen suuri fanisi ennen kuin näin tämän. Kirjoitan KAIKKI lauluni. Kuuma lausuntosi on täysin väärä ja niin vahingollista. Sinun ei tarvitse pitää lauluistani, mutta on todella kieroa yrittää kieltää se, että kirjoitan lauluni, Swift kirjoitti.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat