Facebook käräyttää yhä useamman petturin

Vaimo sai miehensä kiinni nähtyään tästä Facebookissa hääkuvan väärän naisen kanssa. Monet ovat kokeneet saman kohtalon.

Meganiksi kutsuttu nainen sai Facebookin avulla tietää, että hänen miehellään on toinen perhe. Sukulaiset vihjasivat naiselle, että tämän siipasta liikkuu yhteisömediassa useita kuvia vieraan naisen kanssa. Pian myös miehen hääkuvat toisen naisen kanssa ilmaantuivat nettiin, kertoo wkyc.com.

Ilmiö ei ole uusi: useat avioeroasianajajat ovat saaneet huomata yhteisömedian voiman. Perhelakiin erikoistunut Andrew Zashin muistuttaa, että "naamakirjan" luoma minijulkimon status usein hämärtää ihmisen arvostelukyvyn. Zashinin mukaan nettisurffaaja ei käsitä, että statukset ja kuvat voivat palata myöhemmin vainoamaan häntä jopa oikeudessa.

– Jos jollain on avioliiton ulkopuolinen suhde, he eivät voi tietää, mitä suhteen toinen osapuoli kuuluttaa asiasta Facebookissa. Monta kertaa on todistettu tapauksia, joissa mies tai nainen kieltää suhteen. Äkkiä asiat kuitenkin alkavat selvitä, koska salasuhteen toinen osapuoli teki jotakin sosiaalisessa mediassa, Zashin sanoo.

Myös Megan aikoo käyttää Facebook-kuvia ja kirjoituksia avioero-oikeudessa.

MTV3/Helmi

Lähde: Wkyc.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja