F1-talli halusi julkistaa autonsa poikkeuksellisella tavalla – hakkerit iskivät, huippulupaus hermostui

F1-talli Williams julkaisi tänään perjantaina uuden FW43B-autonsa. Williams kaavaili julkistukseen poikkeuksellista, mutta samalla varsin nykyaikaista ratkaisua. Aikeet menivät pieleen – kiitos hakkereiden.

Wililams olisi halunnut käyttää Williams Racing AR Launch 2021 -nimistä sovellusta auton julkistukseen. Sovellus oli tarjolla Applen ja Androidin kaupoissa tiistaista lähtien.

– Williams Racing halusi julkistaa kauden 2021 autonsa, FW43B:n, sovelluksessa perjantain aikana. Valitettavasti sovellus hakkeroitiin ennen julkistusta, joten aikeet piti perua. Poistimme sovelluksen Applen ja Androidin kaupoista, tallin tiedotteessa kerrottiin.

– Odotimme innolla, että olisimme päässeet jakamaan julkistuksen faniemme kanssa. Halusimme tuoda erilaisia kokemuksia näiden vaikeiden aikojen keskelle. Valitettavasti se ei ole nyt mahdollista. Emme voi kuin pahoitella, talli jatkoi.

Williams julkaisi lopulta kuvia uudesta autostaan eri tiedotuskanavillaan.

Williams-kuljettaja, F1:n huippulupaus George Russell ei pitänyt alkuunkaan siitä, miten tallin idea lensi roskakoriin.

– Näin sovelluksen ja se olisi tarjonnut faneille mainion kokemuksen. Kuka ikinä tekikään tämän – häpeä, Russell murahti.

Williamsin uusi FW43B-auto:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja