F1-soppa kuumenee entisestään! Lähde: Valtteri Bottaksen taustajoukot lähestyneet uutta tallia

F1-asiantuntijat ruotivat kuljettajavaihdokset – Mika Salo epäileväisenä Carlos Sainzista:"Hänestä ei ole haastajaksi" 7:19
C Moren asiantuntijat ruotivat F1:n siirtorulettia.

F1:n kuskiruletissa ovat meneillään suorastaan herkulliset ajat, kun spekuloitavaa riittää. F1-Insider-sivusto väittää Valtteri Bottaksen taustajoukkojen lähestyneen nyt myös Red Bullia.

Motorsport-Total.com raportoi aiemmin, että Bottasta managerin ominaisuudessa auttava Didier Coton olisi käynyt Bottaksen tulevaisuudesta keskusteluita Renault'n tallipäällikön Cyril Abiteboulin kanssa. F1-Insiderin mukaan Bottaksen leirillä on herännyt epäilyksiä siitä, saisiko nastolalaiskuski enää jatkaa Mercedeksellä ensi vuonna, ja tästä syystä Coton on lähestynyt myös kärkitalleihin lukeutuvaa Red Bullia.

F1-Insiderin mukaan Coton on pyytänyt Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin lounaalle keskustellakseen Bottaksen tulevaisuudesta. Red Bullilla voisi olla ensi vuonna tilaa: Max Verstappenin sopimus ulottuu kauteen 2023, mutta Alexander Albonin sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen.

Bottaksen edustama Mercedes ei ole vielä julkistanut ensi vuoden kuljettajiaan, mutta kuusi maailmanmestaruutta urallaan voittaneen Lewis Hamiltonin jatkoa pidetään erittäin todennäköisenä. Bottaksen tilanne on epävarmempi. Hänen paikalleen on huhuttu Williamsilla ajavaa nuorta Mercedes-suojattia George Russellia, ja yhtenä vaihtoehtona pidetään myös Ferrarilta lähtevää nelinkertaista maailmanmestaria Sebastian Vetteliä.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on ilmoittanut, että Mercedes keskittyy kauden 2021 sopimusasioihin vasta sitten, kun kausi 2020 on saatu käyntiin. Hänen mukaansa tallin ykkösprioriteettina ovat "omat kuljettajat" ja muita vaihtoehtoja tarkastellaan vasta näiden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat