F1-kuski lateli erikoisia kommentteja – David Coulthard tylyttää rajusti: "Pakkaa laukkusi ja mene kotiin"

Yuki Tsunoda asteli F1-sarjaan kohistuna lupauksena, mutta japanilaisen tulokaskausi on sisältänyt pääasiassa kaikkea muuta kuin loistokkaita suorituksia. Hiljattain Tsunoda jakeli poikkeuksellisia kommentteja, joihin on nyt tarttunut rajusti entinen F1-kuski David Coulthard.

Tsunodan ajaessa F1-sarjassa isoja virheitä ja romua on tullut paljon, eikä nopeuskaan ole AlphaTaurin ohjaimissa häikäissyt. Kasassa kauden 14 kisasta on vain 18 pistettä, kun tallikaveri Pierre Gasly on kerännyt 66 pinnan potin.

Tsunoda sai kehnoista otteistaan huolimatta hiljattain Gaslyn tavoin jatkosopimuksen ja ajaa AlphaTaurilla tulevallakin kaudella. Japanilainen ei edes itse odottanut jatkopahvia.

– (Yllätyin), koska minä vain kolaroin ja tuhlaan tallin rahoja, Tsunoda kommentoi harvinaisen suoraan lehdistötilaisuudessa Italiassa.

Sittemmin sanaisen arkkunsa on avannut entinen F1-kuljettaja, Mika Häkkisen tallikaverinakin aikoinaan ajanut David Coulthard. Britti tylytti Tsunodaa sanojaan säästelemättä.

– Miltä planeetalta hän tulee? Minusta hänen pitäisi pakata pieni laukkunsa ja mennä kotiin, koska tuo ei ole kilpakuljettajan puhetta, Coulthard paalutti Tsunodan sanomisiin viitaten Channel 4:llä.

– Minä ostaisin lentolipun nyt, mukavan ja halvan sellaisen, koska hän ei tule olemaan formula ykkösissä ensi vuoden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat