Expressen: Kärppien kulissipelistä pattitilanne

Kärppien Noel Gunler kiinnostaa Ruotsissa. Expressenin mukaan oululaisseura ja Malmö Redhawks ovat ajautuneet pattitilanteeseen.

Ruotsalainen HockeyNews kertoi aiemmin tällä viikolla, että Gunler on erittäin todennäköisesti siirtymässä Kärpistä Malmöön. Expressen lisäsi myöhemmin samana päivänä, että osapuolet ovat yksimielisiä, mutta viimeistely vaatii vielä Carolina Hurricanesin hyväksynnän.

Gunler on Hurricanesin sopimuspelaaja. Hän pelaa Euroopassa lainalla. 

Nyt Expressen tietää kertoa, että siirto on vastatuulessa. Lehden mukaan Kärpät on vaatinut Gunlerista merkittävää siirtosummaa ja osapuolet ovat pattitilanteessa. Expressenin mukaan Kärpät ei ole valmis vapauttamaan Gunleria ilman "muhkeaa korvausta". Ruotsalaislehden mukaan Kärpät hallinnoi Gunlerin oikeuksia Euroopassa. 

Expressenin mukaan Malmö Redhawks, Carolina Hurricanes ja pelaaja itse ovat yhtä mieltä siirrosta. Kärpät kuitenkin haraa vastaan. 

Malmö on pahassa paikassa SHL:ssä. Se taistelee kynsin hampain välttääkseen sarjakarsinnat. Ruotsalaismedian mukaan joukkue kärsii parhaillaan kovasta loukkaantumissumasta ja vahvistukset ovat tarpeen. 

Ruotsalainen Gunler, 22, siirtyi Kärppiin lokakuussa. Hyökkääjä on tehnyt pelaamissaan 24 ottelussa tehopisteet 5+3=8. Hän on ollut oululaisten kokoonpanossa viimeksi 10. tammikuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat