Ex-aviopari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen kertovat esimerkillisestä perhearjestaan: "Niistä tulehtuneista väleistä kärsii vain yksi ihminen"

Ex-pari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen kilpailevat toisiaan vastaan Kokkisodassa 5:53
Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen kertovat, miten viettävät perheenä aikaa yhdessä.

Entinen aviopari Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti kilpailevat pian toisiaan vastaan Kokkisodassa.

Kokkisodan uuden kauden kuvaukset on saatu päätökseen ja ohjelma nähdään kokonaisuudessaan keväällä 2021. MTV Uutiset vieraili ohjelman kuvauspaikalla, jossa ex-aviopari hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja radiojuontaja Esko Eerikäinen ottavat mittaa toisistaan leikkimielisessä kilpailussa.

Ex-pari on näyttänyt sosiaalisessa mediassa vuosien ajan esimerkillistä mallia uusioperhearjestaan, jossa he viettävät aikaa yhdessä yhteisen lapsensa Victoria Eerikäisen kanssa. Mukana touhuissa on ollut myös Aitolehden nuorempi tytär Isabella Therman, joka on Aitolehden entisestä parisuhteesta.

Aitolehti ja Eerikäinen kertovat saavansa paljon palautetta hyvistä väleistään.

– Se on vähän hassua, sillä tämä on kumminkin ihan normi. Tietenkin asioilla kestää aikaa, että ne löytävät tiensä tähän. Tässä kuitenkin kasvatetaan lasta, niin on sanomattakin selvää, että pyritään rakentamaan tasainen hyvä polku. Palautetta tulee ja tavallaan yllätyn siitä. Hyvä jos me olemme esimerkkeinä, Eerikäinen kommentoi.

Vanhemmat laittavat lapsen etusijalle.

– Vastuullisen aikuisen tehtävä on kyetä rakentamaan hyvä suhde siihen isään. Lasta ajatellen. Niistä tulehtuneista väleistä kärsii vain yksi ihminen ja se on se lapsi. On epäreilua ajatella, että pienen lapsen pitäisi kärsiä vielä enemmän siitä, että äiti ja isi on lähtenyt erilleen, Aitolehti kertoo.

– Jokainen joutuu välillä menemään peilin eteen. Lapsen kautta on itsekin oppinut paljon asioita, Eerikäinen kommentoi.

Eerikäinen ja Aitolehti asuvat vierekkäin, mikä helpottaa arkea. Ex-pari pyrkii pitämään jatkuvan yhteyden yllä myös yhteisten illallisten merkeissä.  

– Päivittäin soitellaan ja ollaan. Tämäkin herättää ihmetyksiä, että alkaako vanha suola janottaa. Pyritään viikoittain olemaan niin, että käydään kaikki yhdessä syömässä. Se on ihan normaalia tekemistä, mitä teen myös hyvien ystävieni kanssa, Eerikäinen kertoo.

Katso koko haastattelu videolta!

Kokkisota tulee taas keväällä 2021 uusin jaksoin!

Lue myös:

    Uusimmat