Mainos

Eva Wahlström uudesta roolistaan: Pitkään tuntui siltä, että tarvii tehdä jotain

6:03

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström on mukana uudessa kotimaisessa nyrkkeilyn F4L-promootioyrityksessä.

37-vuotias Wahlström on osakkaana uudessa F4L-promootioyrityksessä. Wahlströmin mukaan hän halusi ottaa enemmän roolia uransa edistymisestä.

- Pitkään tuntui siltä, että tarvii tehdä jotain, jotta pääsee käsiksi niihin otteluihin mitä haluan. Ja pääsen paremmin vaikuttamaan vastustajavalintoihin ja vähän ottelurytmiin. Sitä kautta päädyin tähän osakkaaksi, Wahlström toteaa MTV Sportille.  

Omasta promootiostaan huolimatta Wahlströmin ei ole täysin hylännyt P3 Boxing -nyrkkeilytalliaan pitävää Pekka Mäkeä. Wahlströmin mukaan hän voi hyvinkin otella myös Mäen järjestämissä illoissa.

- Vaikka meillä on oma promootio, niin meillä ei ole tallisopimusta täällä.  Olemme edelleen vapaita ottelemaan missä huvittaa. Jos Pekka tarjoaa hyviä otteluita, niin voimme otella sielläkin, Wahlström linjaa.

F4L-yrityksen tarkoituksena on järjestää nyrkkeilyiltoja, joista ensimmäinen järjestetään Espoossa 9. maaliskuuta. Tuolloin  Wahlströmin vastustaja on yhdysvaltalainen Melissa St. Vil. 34-vuotias Haitilla syntynyt St. Vil pitää hallussaan WBC-liiton ylemmän höyhensarjan hopeatitteliä.

F4L-tallin nimi tulee sanoista fighters for life eli vapaasti suomennettuna taistelijat elämää varten.

1:53

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.