Eva Longoriasta äiti?

Eva Longoria haluaa kovasti jo omia lapsia, sillä äidiksi tuleminen on aina ollut hänen haaveensa.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria erosi miehestään koripalloilija Tony Parkerista viime vuonna kolmen avioliittovuoden jälkeen. 36-vuotias näyttelijä haaveilee omasta perheestä – onhan hän aina halunnut äidiksi.

– Haluan saada lapsia ja tulla äidiksi, Longoria kertoo Rachael Rayn ohjelmassa.

Longoria tapailee Penélope Cruzin nuorempaa veljeä Eduardo Cruzia. Kaunotar myöntää, ettei ole kovinkaan hyvä deittailemaan.

– En ole kovin helposti lähestyttävä. En oikein osaa käydä treffeillä, minua alkaa aina jännittää. Voi kuulostaa oudolta, mutta en ole koskaan ollut kovin hyvä deittailija. Olen ollut naimisissa tai parisuhteessa, joten tämä tulee olemaan pelottavaa, Longoria kertoo.

Piers Morgan Tonight -ohjelmassa Longoria puhui ensimmäistä kertaa julkisesti avioerostaan ja herkistyi lähes kyyneliin. Pari oli yhdessä lähes seitsemän vuotta.

– Puhun asiasta ensimmäistä kertaa, joten olen pahoillani – se oli sydäntä särkevää… Olin pettynyt, sillä tunsin olevani niin vahvasti rouva Parker ja vaimo. Kun se otettiin pois, aloin vääjäämättä miettiä, kuka minä olen. Se oli vaikeaa, Longoria kertoo.

Rachael Rayn ohjelmassa Longoria kertoi kuitenkin, että itsensä löytäminen uudelleen eron jälkeen on ollut hauskaa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, Digitalspy.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja