Eva Longoria tihkui seksiä MTV EMA -gaalassa

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria juonsi tänä vuonna MTV Europe Music Awards -gaalan. Maineikkaan tapahtuman juontopaineiden lisäksi hänen täytyi vaihtaa nopeasti vaatteita seremonian kuluessa hämmästyttävästä asusta toiseen peräti kymmenen kertaa. Katso kuvagalleriasta Evan ihastuttavat asut!

Sunnuntai 7.11. oli kiireinen ilta näyttelijä Eva Longorialle, sillä tunnetun musiikkigaalan juontojen välissä hänen oli vaihdettava asua kymmenen kertaa. 35-vuotias kaunotar osoitti huumorintajunsa, kun hän nousi lavalle pukeutuneena valtavaksi kinkuksi – vaikka saapuikin tilaisuuteen upeassa Georges Hobeikan suunnittelemassa mustassa mekossa. Kenties näyttelijätär haastoi sisäisen Lady Gagansa – artistin, joka ilmestyi lihamekossaan MTV:n Video Music Awardseihin.

Eva ei ainoastaan näyttäytynyt mahtavissa asuissa, vaan kampauskin vaihtui aina asukokonaisuuden mukaan.

Hän näytti erityisen iloiselta jakaessaan lavan neljän yläosattoman miehen kanssa, joiden boksereihin oli tavattu Evan sukunimi. Punaisessa minimekossaan tähti sai myös yleisön laulamaan Viva Espanjaa onnitellakseen maata World Cup -voitostaan.

Katy Perry repäisi säihkysääreltä mekon yltä

Kaunotar ei myöskään ujostellut näyttää hoikkaa vartaloansa. Kun hän oli lavalla Katy Perryn kanssa olkaimettomassa tummansinisessä mekossaan, laulaja repäisi dramaattisesti mekon pois Evan yltä paljastaen hänen paljettikoristellun korsettinsa. Upeissa vaatteissa keikistely on tuttua myös Perrylle, joka juonsi gaalan 2008 ja 2009.

Muihin upeisiin asukokonaisuuksiin kuului muun muassa Gianfranco Ferren mustavalkoinen röyhelötoppi mustien korkeavyötäröisten minimittaisten housujen kanssa, ihonmyötäinen paljastava kermanvärinen mekko ja mustin höyhenin koristeltu paljettiminimekko.

Uuvuttavasta vaatteenvaihdosta huolimatta Eva selvästi näytti nauttivan juontajan velvollisuuksistaan.

– Kiitos Madrid! Rakastan Espanjaa! MTV EMA's you rocked! Minulla oli todella hauskaa! Nyt takaisin töihin Täydellisten naisten pariin, kaunotar twiittasi myöhemmin.

Mikä Evalla nähdyistä asuista on eniten mieleesi?

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat