Europutoaminen löi lujaa rintaan, HJK-maalari: "Varmasti pitkä yö edessä kaikilla jätkillä"

HJK:n euro-ottelut päättyivät tällä kaudella jalkapallon Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle. Pettymyksessä on hetki sulattelemista, minkä myönsi myös HJK:n 2–1-johtomaalin jatkoon edennyttä Riga FC:tä vastaan torstaina puskenut Tim Väyrynen.

– Tänään on varmasti pitkä yö edessä kaikilla jätkillä, Väyrynen sanoi MTV Urheilulle.

Riga nousi torstaina 2–2-tasalukemiin, kun sen Roman Debelko osui toistamiseen. Latvialaiset etenivät jatkoon vierasmaalisäännön turvin otteluparin yhteismaalien jakauduttua tasan 3–3.

Vaikka HJK johti torstaina ottelua kahdesti, sille jäi lopulta luu käteen. Helsinkiläisten päävalmentaja Toni Koskela ei arkaillut myöntää joukkueensa pelillisiä vaikeuksia.

– Kun mennään johtoon, meillä loppuu sen jälkeen vähän liikaa oma pelaaminen.  Rupeamme vetämään pitkää palloa, sen jälkeen olemme heikompia kuin vastustaja, emme pysty pitämään niitä kovin hyvin. Sitä kautta joudumme puolustamaan liian pitkiä hetkiä. Sitten tulee pari tilannetta. Vastustaja on hyvä erikoistilanteissa ja fyysinen joukkue. Niissä se ratkesi, Koskela summasi.

HJK:lla on enää otteluita Veikkausliigassa, jossa se on viidentenä, kuusi pistettä sarjakärki Ilveksen takana. HJK on pelannut tamperelaisia yhden ottelun enemmän.

– Nyt on ainakin se hyvää, että me pääsemme harjoittelemaan pitkästä aikaa ehjiä viikkoja ja sitä kautta viemään tätä meidän hommaa eteenpäin, Koskela totesi.

Jokseenkin yhteensopivia mietteitä oli myös Tim Väyrysellä.

– Ptää vain kääntää saman tien ajatukset eteenpäin, koska futis on niin kova laji. Jokaisessa pelissä pitää olla valmis. Meillä ei ole tällä hetkellä varaa yhteenkään pistemenetykseen. Meidän pitää joka peli voittaa, että me olemme mestareita, Väyrynen virkkoi.

Lue myös:

    Uusimmat