Mainos

Etsintäkuulutettu mies yritti haastaa toisen autoilijan kisaan – paljastui siviilipoliisiksi

Yhdysvaltain Indianassa pidätettiin aiemmin tällä viikolla mies, joka yritti haastaa toista ajoneuvoa kisaan, mutta yritti paeta, kun kuljettaja kytki tunnuksettoman poliisiauton hälytysvalot päälle.

Indianalainen Eugene Thome, 40, ajoi pitkin valtatietä tehokkaalla Dodge Chargerillaan viime lauantaina, kun hän huomasi edessään toisen samanlaisen Chargerin. Hän päätti härnätä tämän auton kuljettajaa ajamalla aivan takapuskurissa kiinni, ja toivoi, että tämä innostuisi kisaamaan.

Thome koki kuitenkin karvaan yllätyksen, kun härnäämiseen kyllästyneen Chargerin kuljettaja kytki tunnuksettoman poliisiautonsa hälytysvalot päälle. Ratin takana istunut apulaissheriffi Jim Fish yritti pysäyttää Thomen niille sijoilleen, mutta tämä päättikin ampaista karkuun.

Lyhyehkön takaa-ajon jälkeen Thome ajoi autonsa tien sivuun ja yritti vielä jatkaa pakoaan jalkaisin. Fish sai tämän kuitenkin kiinni noin sadan metrin kilpajuoksun jälkeen.

Thomella on takanaan pitkä liikennerikkomushistoria. Hänellä oli ennen lauantain pidätystä päällään myös etsintäkuulutus.

***

0:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.