Etenetkö liian nopeasti? Näin tuoreessa suhteessa voi mokata

Uusi suhde voi edetä vauhdillakin tapailusta kihloihin, mutta muutamasta merkistä tiedät, että suhteenne menee ehdottomasti aivan liian lujaa.

Toiset etenevät hitaasti tuoreessa suhteessaan, toiset ryntäävät suinpäin asumaan yhteen ja sormuksia valitsemaan. Mitään määritelmiä siitä, mikä on oikea tapa edetä, ei ehkä ole, mutta muutama merkki liian nopeasta vauhdista kyllä löytyy.

Lainailette rahaa toisiltanne

Raha-asiat voivat aiheuttaa suuria ongelmia suhteelle. Jos lainaat kumppaniltasi rahaa etkä pystykään maksamaan takaisin, voi suhteenne tulevaisuus olla vaakalaudalla. Poikaystäväsi saattaa tuntea olevansa niskan päällä suhteessa, jossa et pysty maksamaan velkaasi takaisin. Jos poikaystäväsi puolestaan lainaa sinulta rahaa eikä maksakaan takaisin, menetät luottamuksen ja kunnioituksen häntä kohtaan. Älä siis anna raha-asioiden pilata alkavaa suhdetta.

Kerrot hänelle pankkitunnuksesi

Jos olet juuri alkanut seurustella, sinulla ei ole mitään syytä jakaa hänen kanssaan luottamuksellista tietoa. Älä siis paljasta hänelle pankkitunnuksiasi tai sähköpostin salasanojasi. Sinun ei kannata myöskään heti seurustelun alettua luovuttaa hänelle kotiavaintasi. Ennen kuin annat hänelle koko elämäsi tarjottimella, tutustu tyyppiin ja selvitä, voiko häneen varmasti luottaa.

Selailet häälehtiä

Mikä on häidenne teema? Ketä häihin kutsutaan? Jos tiedät jo vastauksen näihin kysymyksiin, vaikka suhteenne on vasta uunituore, etenet ehdottomasti liian nopeasti. On hyvä haaveilla elämänmittaisesta parisuhteesta, mutta hääpäivästä haaveilu muutaman päivän seurustelun jälkeen on ehdottomasti ennenaikaista.

Haaveilet yhteisestä kodista ja lapsista

Kun olette kihlautuneet, on vain luonnollista suunnitella seuraavaa askelta. Jos olet kuitenkin seurustellut vasta muutaman päivän tai viikon, ei ehkä kannata rakennella haavelinnoja. Jos teet liikaa suunnitelmia tulevaisuudelle, petyt vain vielä enemmän, jos suunnitelmasi eivät toteudukaan.

Säästät rahaa yhteistä lomamatkaa varten

Naimattomat pariskunnat käyvät usein lyhyillä reissuilla tai lomamatkoilla seurusteltuaan muutaman kuukauden tai vuoden. Mutta jos et ole vielä lähestymässä muutaman kuukaudenkaan rajapyykkiä ja olet jo ottanut selvää lentojen hinnoista, kannattaa ehkä hidastaa vauhtia.

Tatuoitte toistenne nimet

Toisen nimen tatuoiminen omaan kehoon heti suhteen ensimetreillä on mitä luultavimmin suuren luokan virhe. Kumppanin nimi tatuoituna iholle kaduttaa varmasti, jos suhde päättyykin eroon. Jos siis olette harkinneet tatuoijan luona käymistä, istukaa alas ja harkitkaa vielä.

Esittelet hänet perheellesi

Puhkut ehkä innosta esitellä uusi kultasi perheellesi. Mutta oikea hetki tälle tapaamiselle ei ole heti suhteen alkajaisiksi. Kun olette seurustelleet pari kuukautta ja voit olla suhteellisen varma siitä, että suhde on vankalla pohjalla, voit viedä hänet perheesi luo näytille. Jos viet hänet tutustumiskäynnille heti suhteen alettua, saatat edetä liian vauhdikkaasti.


LUE MYÖS:

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja