10 vinkkiä: Näin hurmaat uuden kumppanisi sisarukset

Vaikutuksen tekeminen uuden kumppanin vanhempiin on tärkeää, mutta myös hänen sisarukset on hyvä voittaa puolelleen.

Ihmisillä on tapana laittaa paljon panoarvoa uuden kumppanin , mutta myös vaikutuksen tekeminen sisaruksiin on olennaista – etenkin, jos rakkaasi on heidän kanssaan hyvin läheisissä väleissä. Poimi vinkit ja suoriudu tehtävästä kunnialla!

1. Sisarukset ovat hyviä PR-henkilöitä

Muista, että sisarukset tuntevat koko muun perheen: vanhemmat, isovanhemmat, tädit ja sedät. Kun saat sisarukset pitämään itsestäsi, he vievät hyvää sanaa sinusta eteenpäin muulle suvulle. Muistathan, että he ovat myös tavanneet rakkaasi entiset kumppanit!

2. Tee taustatyötä

Ennen kuin tapaat rakkaasi veljen tai siskon, kysele kumppaniltasi jotain häneen liittyviä perustietoja. Missä hän on töissä? Opiskeleeko hän? Näin voit aloittaa helposti keskustelun sanomalla tyyliin: "Kalle kertoi, että kasvatat rotukoiria?". On hyvä näyttää, että olet muistanut, mitä hänestä on kerrottu ja osoitat kiinnostuksesi – se on imartelevaa.

3. Tee kuten kumppanisi tekee

Seuraa miten kumppanisi kommunikoi sisarustensa kanssa. Kiusoittelevatko he toisiaan, ovatko he kannustavia vai etäisiä? Voit jäljitellä hänen lähestymistapaansa, mutta vähemmän näkyvästi.

4. Pysy puolueettomana

Vaikka kumppanisi ei tulisikaan toimeen sisarustensa kanssa, on silti tärkeää, että sinä pysyt puolueettomana, etkä lähde sotajalalle sisaruksia vastaan.

5. Ole ystävällinen ja kysele paljon

Tämä toimii aina, tapasit sitten kenet tahansa. Ihmiset rakastavat puhua itsestään! Houkuttele hänet puhumaan.

6. Älä yritä liikaa

Älä ole hermostunut tai yritä tehdä vaikutusta liian kovin. Jos yrität käyttäytyä täydellisesti, kuin sinun olisi ehdottomasti voitettava heidät puolellesi, tulee tilanteesta kiusallinen. Juttele heidän kanssaan kuin puhuisit ystävälle, kaikkine omituisuuksineen ja kiinnostavine yksityiskohtineen. Sinun ei tarvitse olla vain heidän sisaruksensa kumppani, koska olet paljon muutakin!

7. Älä roiku kumppanissasi

Jos pystyt, koeta löytää aikaa keskusteluun sisarusten kanssa ilman kumppanisi läsnäoloa. On hyvä näyttää, että pystyt viettämään aikaa heidän kanssaan myös yksinäsi ja haluat luoda heidän kanssaan hyvän suhteen.

8. Anna heille tilaa

Sisarusten välit ovat erityiset. Kunnioita sitä – siirry taka-alalle ja anna heidän hoitaa omat juttunsa, kun tilanne sitä vaatii.

9. Älä jaa neuvoja

…Ainakaan turhan kärkkäästi. Näytä olevasi kannustava ja anna tukesi, mutta jos olet jostain täysin eri mieltä, sitä ei kenties kannata lähteä kailottamaan. Kun tunnet sisaruksia tarpeeksi hyvin tietääksesi, etteivät he pahastu sanomisistasi, voit ottaa rennommin.

10. Muista: tämä on mahtavaa!

Onko mitään parempaa kuin tulla mahtavasti toimeen kumppanisi perheen kanssa? Se vaikuttaa todella paljon parisuhteeseenne. Yhteiset lomat ja viikonloput tulevat olemaan paljon mukavampia, kun kaikki tulevat toimeen keskenään. Tee siis vaikutus sisaruksiin ja yritä aidosti tutustua heihin!

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja