Sinkut paljastivat: Näin uudessa suhteessa kuuluu edetä

85 prosenttia amerikkalaisista on sitä mieltä, että ensitreffeillä saa antaa suukon poskelle. Sänkyyn ei kuitenkaan sovi mennä.

Kuinka nopeasti sänkyyn, entä kihloihin uuden kumppanin kansa? Match.com -nettisivu teki tutkimuksen seurustelusäännöistä sinkkujen keskuudessa. Singles In America Study -tutkimukseen osallistui yli 5000 sinkkua, kertoo blog.timesunion.com.

Suhteen alku

85 prosenttia amerikkalaissinkuista on sitä mieltä, että ensitreffeillä saa antaa suukon poskelle tai pitää kädestä. 40 prosenttia olisi myös suudellut, mutta vain seitsemän prosenttia vastaajista piti seksiä hyväksyttävänä.

Miehistä 30 prosenttia soittaisi seuraavana päivänä naiselle, jonka kanssa treffeillä oli ollut hauskaa. 24 prosenttia olisi ottanut yhteyttä 2-3 päivän kuluttua. Naisista 47 prosenttia odotti treffikumppaninsa yhteydenottoa. Vain hieman yli kolme prosenttia neidoista olisi ottanut yhteyttä vielä samana päivänä.


20 prosenttia naisista ja 16 prosenttia miehistä lisäisi treffikumppaninsa Facebook-kaveriksi 2-3 tapaamisen jälkeen. 16 prosenttia naisista lähettäisi ystäväpyynnön miehelle vasta kun suhteesta oli tullut eksklusiivinen.

Suhteen vakavoituminen

Entä seksi? Miehistä noin 37 prosenttia odotti, kunnes heidän kumppaninsa ilmaisi olevansa valmis seksiin. Noin 13 prosenttia piti kolmansien treffien nyrkkisäännöstä, jonka mukaan kolmannella tapaamiskerralla voi jo mennä sänkyyn.

Naisista noin 30 prosenttia ei harrastaisi seksiä ennen kuin suhde on vakaammalla pohjalla ja eksklusiivinen. Vähän yli 16 prosenttia naisista odottaisi avioliittoon asti. Vain 1,4 prosenttia naisista menisi sänkyyn ensitreffeillä.


Sinkuista 43 prosenttia halusi tulla esitellyksi uuden kumppaninsa kaveripiirille 2–3 kuukauden seurustelun jälkeen. Miehistä 43 prosenttia haluaisi tavata naisen ystävät jo ensimmäisen kuukauden aikana.

Sinkkunaisista 35 prosenttia odottaisi 2–3 kuukautta ennen uuden kumppanin esittelemistä perheelleen. 37 prosenttia miehistä odottaisi yhtä kauan.

Yhteen muuttaminen

Sinkuista 20 prosenttia totesi, että yhteen muuttamista voisi ajatella vuoden seurustelun jälkeen. 26 prosenttia sinkkunaisista ei muuttaisi yhteen ennen avioliittoa. Miehistä taas 21 prosenttia muuttaisi yhteen jo 4-6 kuukauden suhteen jälkeen!

29 prosenttia sinkuista menisi kihloihin yhden vuoden seurustelun jälkeen, mutta kuitenkin ennen kuin suhde on kestänyt kahta vuotta.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja