Erikoisjoukot-ohjelman Matias Petäistö sai suorassa lähetyksessä hellyttävät terveiset Helena-kummitädiltään: "Hauskalta kuulosti"

Erikoisjoukot-ohjelman Matias Petäistön Helena-kummitäti yllättää hänet suorassa lähetyksessä 1:32
Katso videolta Helena Petäistön terveiset kokonaisuudessaan kummipojalleen Matiakselle suorassa lähetyksessä!

Erikoisjoukot-ohjelman kouluttaja Matias Petäistö sai kummitädiltään ja MTV Uutisten pitkäaikaiselta Ranskan kirjeenvaihtajalta Helena Petäistöltä terveiset suorassa lähetyksessä. 

Suomalaisille Matias Petäistö on tullut tutuksi Nelosen Erikoisjoukot-ohjelman kivikasvoisena kouluttajana. Ammattisotilaana työskennellyt Petäistö vaihtoi sotilaan uran yrittäjäksi ja pyörittää nyt Hyvinkään Alppeina tunnettua Sveitsin laskettelukeskusta. 

Myös Petäistön kummitäti on tuttu julkisuudesta, sillä hän on MTV Uutisten pitkäaikainen Ranskan kirjeenvaihtaja Helena Petäistö. Helena lähetti kummipojalleen terveiset suorassa lähetyksessä Viiden jälkeen -ohjelmassa 12. kesäkuuta. 

– Jos nyt näette hänet kivikasvoisena, niin pikkupoikana hän oli oikein Hangon keksi. Aina oli todella leveä hymy tai jokin virnuilu. Urheilullinen ja reipas poika: hän hiihti ja juoksi tosissaan, Helena kertoi ohjelmassa näytetyllä videotervehdyksellä. 

Kummipoika otti terveiset vastaan hymyillen. 

– Hauskalta kuulosti, Matias sanoi.

Katso yllä olevalta videolta Helena Petäistön terveiset kokonaisuudessaan kummipojalleen Matiakselle suorassa lähetyksessä!

Alta voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan. 

Erikoishaastattelussa Matias Petäistö 16:27
Matias Petäistö työskenteli ammattisotilaana muun muassa Afganistanissa ja Irakissa 10 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat