Kolmekymppinen uskonnollinen äiti huomasi rakastuneensa naiseen 10 vuoden avioliiton jälkeen – puolisolta uskomaton reaktio

Kolmekymppinen alabamalainen perheenäiti huomasi kolmekymppisenä rakastuneensa naiseen. Tai itse asiassa hänen miehensä huomasi asian vaimoaan ennen.

– Uskon oikeaan, rajoittamattoman rakkauteen, enkä aseta rajoja rakkaudelle. Sen sijaan annan rakkaudelle tilaa laajentua, kirjoittaa Jennifer VaughnScary Mommy -sivustolla.

Jennifer rakastui toiseen naiseen juuri kymmenvuotishääpäivänsä jälkeen. Vaikka Jennifer oli tiennyt jo aiemmin olleensa seksuaalisesti kiinnostunut samasta sukupuolesta, avioliitto miehen kanssa oli luonut omakuvaa pikemminkin tyypillisen kolmekymppisen esikaupunkilaisen ja uskonnollisen äidin suuntaan.

Eräänä päivänä pari vuotta sitten Jennifer tapasi naisen, jonka kanssa tunsi välitöntä kemiaa. Keskustelu tuntui luontevalta, numeroita vaihdettiin.

Nainen oli jotain aivan muuta kuin Jenniferin aiempi tuttavapiiri: ei yhtään uskonnollinen, tuomitseva tai muiden mielipiteistä piittaava. Nainen halusi tietää Jenniferin salaisuudet ja unelmat sekä puhua epämukavista asioista.

– Hän sai minut tuntemaan oloni turvalliseksi olla oma itseni, Jennifer kirjoittaa.

Aviomies huomasi syvemmät tunteet ja teki yllättävän ehdotuksen


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Jennifer esitteli uuden ystävänsä puolisolleen melko nopeasti.

Jennifer ei vielä tuolloin tietänyt, mihin ystävyyssuhde oli ajautumassa. Aviomies kuitenkin aavisti vaimonsa lisääntyneestä sisäisestä palosta, että naisystävien tunteet olivat toveruutta syvemmät.

– Hän sanoi minulle, ettei ollut järkyttynyt ja ehdotti, että voisimme puhua hieman erilaisesta avioliitosta.

Jenniferiä pelotti silti. Hän rakasti aviomiestään joka solullaan. Tuhoaisiko suhde naiseen avioliiton ja satuttaisi rakasta ihmistä? Olisiko kahden ihmisen rakastaminen ylipäätään mahdollista? Miten pariskunnan lapsi reagoi asiaan? Rankaisisiko Jumala Jenniferiä?

Itsetutkiskelun jälkeen Jennifer rohkaistui. Hänen tyttöystävänsä alkoi viettää aikaa Vaughnien perheen kanssa. Ulkopuolisille Jennifer sanoi, että nainen oli hänen paras ystävänsä.

– Tajusimme, että olemme vilpittömän onnellisia jakaessamme elämämme. Olin peruuttamattomasti rakastunut kahteen ihmiseen, Jennifer kirjoittaa.

– Me rakastamme ja kunnioitamme kaikki toisiamme

Vähitellen Jennifer alkoi ymmärtää, että vaikka hänen onnellisuutensa ei näyttänyt samalta kuin muiden, se oli yhtä todellista ja yhtä arvokasta. Perhe kertoi avoimesti polyamorisuudestaan puolitoista vuotta sen jälkeen, kun Jennifer oli tavannut naisystävänsä.

”Olen onnekas”

Jennifer sanoo, että polyamorisessa perheessä on samat ongelmat kuin yksiavioisissa liitoissa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Polyamorinen suhde perustuu joka tapauksessa yhteisymmärrykseen, perheeseen, toisten huomioonottamiseen, avoimeen keskusteluun, kunnioitukseen ja rehellisyyteen.

Jennifer kertoo lastensa ottaneen vanhempiensa erilaisen parisuhteen hyvin. He ovat tyytyväisiä, kun vanhemmatkin ovat.

– Lapseni ovat onnellisia ja rakastettuja. Heitä eivät rakasta vain perinteinen isä ja äiti, vaan myös lisävanhempi.

Jennifer muistuttaa, ettei polyamorisuus ole vaarallista vaan erilaista.

– Aviomieheni on edelleen paras ystäväni. Olen onnekas, kun minulla on enemmän kuin yksi paras ystävä, ja rakastun joka päivä uudelleen.


Lue myös:

    Uusimmat