Vaimo päätti jatkaa liittoa miehen petettyä – sitten paljastui jotain, mitä ei enää voinut antaa anteeksi

Petetyksi tullut yhdysvaltalaisnainen sai äidiltään lohduttavan olkapään sijasta märän rätin kasvoilleen.

The Kyle & Jackie O Show -radio-ohjelmassa haastattelun antanut yhdysvaltalainen Tanya, 27, kertoi avioliittonsa järkyttävästä päätöksestä. Tanyan aviomies oli nimittäin pettänyt vaimoaan anoppinsa eli Tanyan äidin kanssa.

Vaimo antoi anteeksi pettämisen ”vanhan ystävän” kanssa

Tanyan mies oli sortunut pettämään puolisoaan jo aiemmin ”vanhan ystävänsä” kanssa. Tanya kuitenkin antoi pettämisen anteeksi aviomiehelleen. Kuusi vuotta naimisissa olleella pariskunnalla on yksi lapsi, 6-vuotias tytär. Vanhemmat halusivat jatkaa suhdettaan lapsen vuoksi.

Aviomies ei kuitenkaan osoittautunut armahduksen arvoiseksi.

Miehen epäilyttävä käytös jatkui: hän ei vastannut Tanyan puheluihin ja piilotti kännykkänsä heidän ollessaan yhdessä. Tanya alkoi ymmärtää, että tällä kertaa uhka ei ollut ”vanha ystävä”, vaan se tuli lähempää.

Videolla pohditaan, onko kerran pettäjä aina pettäjä. (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Suhteen paljastuminen tuhosi avioliiton ja äiti-tytär-suhteen

Perhepiirissä nimittäin liikkui tieto, että Tanyan äiti oli aviomiehen toinen nainen. Äidin lohduttavan olkapään sijaan Tanya saikin kasvoilleen märän rätin.

Tanyan äiti kiersi kysymykset tapahtuneesta ja nimitteli tytärtään. Vaikka pettäjät eivät suoraan myöntäneet tapahtunutta, he syyttelivät kumpikin toisiaan tapahtuneesta, mikä riitti Tanyalle vahvistukseksi perheenjäsentensä kertomusten lisäksi.

– Mieheni kutsui äitiäni lutkaksi, joka makaa kaikkien kanssa, Tanya sanoo.

Tanyalle kaikki tämä oli liikaa. Hän jätti aviomiehensä ja sanoo suhteensa äitiinsä olevan peruuttamattomasti rikkoutunut, vaikka aiemmin he olivat olleet läheisiä.

Lähteet: KIIS 1065, 9Honey

Lue myös:

    Uusimmat