Erikoinen poliisioperaatio Keski-Suomen keskussairaalassa: Kranaatin kuoren kanssa liikkunut mies aiheutti hälytyksen Jyväskylässä

SPR:n tiloista Oulussa löytyi käsikranaatti, jonka Puolustusvoimat kävi hakemassa pois 0:56
Katso myös: MTV Uutiset oli paikalla viikonloppuna, kun Puolustusvoimat kävi hakemassa SPR:n tiloista Oulussa löytyneen käsikranaatin.

Keski-Suomen keskussairaalassa Jyväskylässä oli eilen poliisioperaatio, kun sairaalaan soittanut henkilö kertoi olevansa tulossa paikalle kranaatin kanssa.

Sairaala ilmoitti asiasta hätäkeskukseen, ja paikalle saapui raskaasti varustautuneita poliiseja. Poliisit saivat sairaalaan soittaneeseen mieheen yhteyden, ja tämä kertoi kranaatin olevan hänen kassissaan.

Samalla kävi myös ilmi, että kyseessä oli kranaatin kuori, josta oli poistettu sisältä räjähdysaine. Esine oli siis vaaraton.

Poliisista ei kommentoida MTV Uutisille sitä, miksi mies oli ilmoittanut sairaalaan kranaatista ja minkä takia hän liikkui ulkona sen kanssa. Poliisi kuitenkin toteaa, että miehellä ei ollut tarkoitus uhata ketään tai aiheuttaa muuta haittaa, eikä häntä epäillä asiassa rikoksesta.

Tapahtumaketjusta kirjoitti aiemmin Yle.

Lue myös:

    Uusimmat