Erikoinen kielto latisti TPS:n mestaruusjuhlia – jatkoaikasankari happamana nostalgisella videolla: "Ei sitten, mutta pian kyllä kallistellaan"

2:53
TPS juhli kolmatta peräkkäistä SM-liigan mestaruutta 14.4.2001 – ratkaisumaalin tehnyt Kalle Sahlstedt ihmetteli samppanjakieltoa.

Jääkiekon SM-liigan pudotuspelit alkavat koronapandemian aiheuttamien viivästysten takia vasta tänään, kun 20 vuotta sitten mestari oli jo selvillä tässä vaiheessa kevättä. TPS:n mestaruusjuhlissa koettiin tuolloin hieman erikoisia hetkiä. 

TPS varmisti kolmannen peräkkäisen Suomen mestaruutensa 14. huhtikuuta 2001, kun se kaatoi Tapparan neljännessä finaaliottelussa 2-1 Kalle Sahlstedtin jatkoaikamaalilla. 

Joukkuetta odotti kuitenkin yllätys Hakametsän jäähallin pukukopissa, kun mestaruusjuhlien piti käynnistyä toden teolla. Myös mestaruusmaalin tehnyt Sahlstedt oli hämillään, kun Tulosruutu jututti häntä suorassa lähetyksessä. 

– On näköjään tehty joku kielto, että ei saa (juoda samppanjaa). Ei sitten, mutta pian kyllä kallistellaan, nykyisin Rauman Lukon urheilujohtajana toimiva Sahlstedt totesi hieman happamasti. 

Katso pääkuvan videolta TPS:n mestaruuden ratkaisseet hetket ja tunnelmia mestaruusjuhlista. Mukana myös Sahlstedtin haastattelu. 

SM-liigan pudotuspelien 1. kierroksen ottelut:

Torstai

KooKoo-Ilves
Kello 18.30 cmore.fi-palvelussa. 

Sport-Kärpät
Kello 18.30 cmore.fi-palvelussa. 

Perjantai

Ilves-KooKoo
Kello 18.30 cmore.fi-palvelussa. 

Kärpät-Sport
Kello 18.30 MTV3:lla, C More Sport 1 :llä ja cmore.fi-palvelussa. Studio-osuus jo kello 18.00. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja