Erika Vikmanin Jennika-sisko esittelee laulutaitoaan TikTokissa – tältä kuulostaa hänen versionsa suosikkiartistin kappaleesta

8:19
Mitä Erika Vikman sanoo heille, jotka ärsyyntyvät Cicciolina-kappaleesta?

Jennika Vikmania on siunattu siskonsa tavoin laulun lahjalla. 

Erika Vikmanin sisko Jennika Vikman tekee siskonsa tavoin uraa laulajana. Lisäksi hän viihdyttää  somekansaa huumoria hersyvillä videoilla TikTokissa, jossa hänellä on yli 19 000 seuraajaa. 

Jennika esittelee nyt laulutaitojaan tuoreella TikTok-videolla, jonka hän julkaisi myös Instagram-tilillään. Hän esittää videolla katkelman laulaja  Abreun kappaleesta Ave Maria

– Kova hinku olis jo päästä tekee keikkoja muillekkin kuin seinänaapureille. Coverii Abreun 20 Ave Mariaa -biisistä, Jennika kirjoittaa. 

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä

Sosiaalisessa mediassa ihastellaan Jennikan esitystä. 

– Olet ihana! Seuraaja hehkuttaa. 

"Mä oon huono"

Jennika tavoitteli paikkaa Idolsissa vuonna 2018. Hän avautui jaksossa siitä, kuinka on kamppaillut huonon itsetunnon kanssa. 

– Lapsena mä oon koko ajan halunnut olla huomion keskipisteenä, ja mennyt laulamaan äidin keikoille. Ja sit jossain kohtaa se kääntyi siihen, että mä taas rupesin ajattelee, että mä oon huono. Erika tajusi, että hän on hyvä ja lähti siitä sitten kehittämään itseään.  Mä vähän niinku murskasin mun haaveet jossain kohtaa ja aattelin, että en mä osaa, Jennika totesi Idolsissa

Erika kokeili myös siipiään Idolsissa vuonna 2013. Tangomarkkinoille hän osallistui ensimmäisen kerran vuonna 2015. Seuraavana vuonna hänet kruunattiin kilpailun voittajaksi.

Ilta-Sanomien, vuonna 2019 julkaistun artikkelin mukaan Jennika opiskeli tuolloin Suomen Teatteriopistossa. Lisäksi hän kertoi laulavansa Dannyn taustalaulajana. 

Erika seurusteli Dannyn kanssa vuodesta 2016 vuoden 2019 syksyyn. 

Näyttelijäksi opiskellut Jennika julkaisi taannoin Instagramissa yhteiskuvan Janne Katajan kanssa, joka tähdittää C Moren allkuperäissarja Hymyä, joka kertoo lehtikeisari Urpo Lahtisen elämästä. 

– Pelkkää hymyä, Jennika kirjoitti lisäten kuvatunnisteeksi Hymyä-sarjan.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja