Erika Vikman viettelee rohkeassa kuvassa – istuu lattialla erikoisessa tyylissä: "Puolialasti"

15:44
Erika Vikman kierteli, kun hänelle esitettiin suora parisuhdekysymys Posse-ohjelmassa.

Laulaja Erika Vikman on tunnettu rohkeasta ja näyttävästä tyylistään.

Laulajatähti Erika Vikman julkaisee tasaiseen tahtiin sosiaalisen median seuraajilleen näyttäviä ja rohkeita kuvia. Eroottisesti itseään ilmaiseva laulaja julkaisi tällä kertaa kuvan, jossa hän istuu lattialla. Yllään Vikmanilla on mustat sukkahousut ja musta toppi. Hän katsoo kuvassa kohti kameraa.

– Puolialasti 24/7, Vikman toteaa ja tarkoittaa olevansa samantyylisessä asussa aina.

Kaunottaren innokkaat seuraajat kommentoivat kuvaa.

– Jumalatar, henkilö kehuu.

Erika Vikman ja laulaja Danny ilmoittivat syyskuussa eroavansa vuosien seurustelun jälkeen. Vikman kirjoitti erostaan avoimesti Instagram-tilillään.

– Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan, Vikman kirjoittaa päivityksessään.

– Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme merkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet, nainen toteaa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja