Erika Helin makasi sairaalassa juuri shokkidiagnoosin saaneena, kun hänelle alettiin lähetellä tappouhkauksia: "Silloin romahdin"

Erika Helin kertoo, miten henkinen romahdus hänellä oireili ja miten hän selvisi siitä 1:41
Erika Helin kertoo, miten henkinen romahdus hänellä oireili ja miten hän selvisi siitä

Erika Helin kertoi MTV Uutisille henkisestä kamppailustaan ja siitä, mikä johti romahdukseen.

Miss Suomi -kilpailusta ja Playboysta julkisuuteen ponnahtanut mediapersoona ja OnlyFans-sisällöntuottaja Erika Helin kertoi keskiviikkona 13. syyskuuta MTV Uutiset Livessä kuluneesta vuodestaan ja siitä, miten erilaiset tekijät johtivat hänen henkieseen romahtamiseensa. 

Kaikki alkoi noin vuosi sitten, kun Helin hakeutui vatsakipujen vuoksi yötä vasten päivystykseen. Lukuisten tutkimusten jälkeen Helin kertoo päivystävän lääkärin antaneen hieman hätäisen diagnoosin: Hän ei voisi todennäköisesti koskaan saada biologisia lapsia.

– Se iski 28-vuotiaana aika kovaa. Vaikka se ei sillä hetkellä ollutkaan elämäntilanteeseeni nähden ensisijainen toiveeni, niin jouduin käymään läpi sen, että kaikki unelmat perheen perustamisesta, vakiintumisesta jonkun toisen ihmisen kanssa ja kaikki vastaava hajotettiin palasiksi ja piti lähteä käsittelemään, että mikä minun suuntani ja unelmani onkaan nyt, hän kertoi.

Samoihin aikoihin, kun Helin oli sairaalahoidossa Naistenklinikalla ja kamppaili terveyshuolien kanssa, esitettiin televisiossa Suomen huutokauppakeisari -ohjelman jakso, jossa Helin kauppaa Palsanmäille vuoden 2019 Playboy-lehteä, jossa esiintyy itse. 

– Laitoin pyyntihinnaksi 200 euroa. Kun siinä show'ta tehdään niin laitoin sitten ihan kunnon hinnatkin. Tämän kirvoitti sitten ihan kauheasti nettikeskustelua, että kuinka kehtaan, hän kertasi. 

Lopulta jakson herättämä keskustelu paisui nettikiusaamisen mittoihin ja Helin sai sen tiimoilta jopa tappouhkauksia. Helinin mukaan törkykommentit ja uhkaukset ovat valitettavasti hänelle niin arkipäiväinen asia, etteivät ne yleensä tunnu oikein miltään, mutta sairaalavuoteessa maatessa ja juuri tietoon tullutta lapsettomuusdiagnoosia itkiessä ne iskivät lujaa.

–  Silloin romahdin ihan täydellisesti, hän kertoi. 

Miten romahdus näyttäytyi Helinin elämässä ja miten hän selvisi siitä? Katso yllä olevalta videolta!

Alla olevalta videolta näet mielenkiintoisen live-haastattelun kokonaisuudessaan! 

Playboy-missi Erika Helin romahti täysin – palaa nyt julkisuuteen kertomaan kokemuksistaan 15:03
Playboy-missi Erika Helin romahti täysin – palaa nyt julkisuuteen kertomaan kokemuksistaan

Lue myös:

    Uusimmat