"Siellä on minä ja naapurin Pertti" – Erika Helin haluaa hälventää OnlyFansiin liittyviä mielikuvia

Erika Helin kertoo millaista työtä on OnlyFans 18:41
Erika Helin kertoi MTV Viiden jälkeen ohjelmassa työstään OnlyFans-sivustolla

Miss Suomi-kisoista ja Playboysta julkisuuteen ponnahtanut Erika Helin päätti kaksi vuotta sitten lähteä sisällöntuottajaksi kohuttuun OnlyFans-palveluun. Kyseessä on sosiaalisen median palvelu, jossa sisällöntuottajat tarjoavat maksua vastaan tilaajilleen erilaista sisältöä, kuten kuvia, videoita tai kahdenkeskisiä online-keskusteluja. 

Käyttäjiä monien julkkisten ja taiteilijoidenkin suosimassa palvelussa on yli 150 miljoonaa. Sisältöä on monenlaista, mutta erityisesti otsikoihin on noussut palvelussa tarjolla oleva eroottinen sisältö sekä niiden tekijöiden isot tienistit. Erika Helin kuvailee tekemäänsä sisältöä aistikkaaksi. Hänen mukaansa palvelussa on hyvin tavallisia ihmisiä käyttäjinä.

– Siellä on minä ja siellä voi olla naapurin pertti. Sinne voi julkaista mitä vain digitaalista mediaa. Siellä maksetaan kuukausmaksu kanavan tilaamisesta. Sun täytyy maksaa mulle 25 dollaria siitä, että pääset näkemään mun sisältöä, Helin kertoo

Oman kanavansa sisältöä Helin kuvailee vietteleväksi ja seksikkääksi.

– Minulla on videoita ja kuvia. Joskus kirjoittelen kuulumisia. Toki juttelen myös päivittäin onlinessa tilaajien kanssa. Olen siellä joka päivä, Helin kuvailee.

Millaisiin ansioihin OnlyFansissa voi yltää? Mikä on työn kääntöpuoli? Katso koko Erika Helinin haastattelu.
Lue myös:

    Uusimmat