Entinen F1-kuski lyttää Max Verstappenin ympärillä pyörivät spekulaatiot – "Lewis Hamilton ei ikinä sallisi sitä"

Entinen F1-kuljettaja Christijan Albers lyttää spekulaatiot Max Verstappenin mahdollisesta Mercedes-siirrosta.

De Telegraaf -lehti kertoi aiemmin syyskuussa, että Verstappenin sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan hän voi lähteä Red Bullilta ensi kauden jälkeen, mikäli talli ei pysty tarjoamaan hänelle mestaruustason autoa.

Tuo sopimuspykälä nousi jälleen keskusteluihin, kun Red Bullille moottoreita toimittava Honda ilmoitti tällä viikolla jättäytyvänsä F1-sarjasta kauden 2021 päätteeksi. Hondan vetäytyminen asettaa Red Bullin haastavaan asemaan, sillä se joutuu etsimään itselleen uuden moottorivalmistajan.

Hondan päätös herätti jälleen keskustelut Verstappenin tulevaisuudesta. Suurimmissa spekulaatioissa nuorta hollantilaistähteä viedään jo Mercedeksen ohjaksiin. Entinen F1-kuski Albers ei kuitenkaan usko siirron tapahtuvan. Syynä tähän on Lewis Hamilton.

– Red Bull on huipputalli ja niin kauan kuin Hamilton jatkaa ajamista Mercedeksellä, en näe sen (siirron) tapahtuvan. Ei sen vuoksi, etteikö Max haluaisi. Hän ei välitä, ja hän tietää olevansa erittäin nopea, mutta Hamilton ei ikinä sallisi sitä, Albers pohtii De Telegraafin haastattelussa.

Albersin mukaan Verstappenin on hyvä olla Red Bullilla, jossa hollantilaistähti on tallin kiistaton ykköskuljettaja.

– Minusta Max on parhaassa mahdollisessa tilanteessa Red Bullilla. Se on huipputalli. Vain Mercedes on heitä vahvempi, Albers sanoo.

Lähteet: De Telegraaf, PlanetF1 & Express.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja