Kova väite Max Verstappenin sopimuksesta – F1-tähti voi jättää Red Bullin ennakoitua aiemmin

0:20
Videolla kuvaa Max Verstappenin keskeytyksestä Toscanan GP:ssä.

F1-tähti Max Verstappen voi vaihtaa maisemaa jo kauden 2021 jälkeen, kertoo De Telegraaf -lehti.

Lehden mukaan Verstappenin uudessa sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan hän voi lähteä Red Bullilta ensi kauden jälkeen, mikäli talli ei pysty tarjoamaan hänelle mestaruustason autoa.

Verstappen teki tammikuussa uuden monivuotisen sopimuksen, joka on voimassa kauden 2023 loppuun saakka. Verstappenia oli ehditty huhuta muun muassa Mercedekselle ennen jatkosopimuksen tekoa.

De Telegraafin väite voi pitää hyvinkin paikkaansa, sillä Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko puhui samaisesta vuodesta Auto Bildin haastattelussa.

– Maxilla on pysyvä sopimus kauden 2021 loppuun asti. Tiedämme, että meidän on tarjottava hänelle kilpailukykyinen auto ja moottori, Marko totesi.

Verstappen ei malttanut olla kritisoimatta Red Bullin moottorivalmistajaa Hondaa viime sunnuntain Toscanan GP:n jälkeen. Verstappen on menettänyt hermonsa japanilaisyhtiön jatkuviin teknisiin ongelmiin.

Vastoinkäymisten myötä Verstappen on tipahtanut kuljettajien MM-taulukossa kolmanneksi. Verstappenin takamatka MM-sarjaa johtavaan Lewis Hamiltoniin on jo 80 pistettä (110-190).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja