Ensitreffit-Pia seuraa tulevan kauden tapahtumia blogissa: "Olen mukana kokemusasiantuntijana"

Rakastetun Ensitreffit alttarilla -ohjelman uutta kautta pohdiskellaan myös blogikirjoitusten voimin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma palaa AVAlle jo viidennen tuotantokauden jaksoin. Kyseessä on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja lähtevät ensitreffeillään alttarille.

Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen matkansa alttarilta. Parit muodostaneet asiantuntijat tukevat heitä liiton ensimmäisinä viikkoina.

Tällä kaudella asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tutut Tony Dunderfelt ja Elina Tanskanen, sekä uutena kasvona Marianna Stolbow.

Oman mausteensa uudelle kaudelle tuo myös sarjan ensimmäiseltä kaudelta tuttu Pia Alapeteri. Alapeteri tunnetaan ohjelman lisäksi muun muassa Lyhyenä hetkenä -blogistaan. Tulevan kauden aikana nainen bloggaa MTV.fissä ohjelman teemoista ja käänteistä.

– Olen mukana kokemusasiantuntija tässä asiassa. Yritän löytää oman samaistumispinnan ja sitä kautta avata jaksoja, hän kuvailee rooliaan.

– Jakson nähtyäni kirjoitan sen teemasta omien kokemuksieni kautta. En aio mennä asiantuntijoiden tontille. Heillä on oma roolinsa, eikä minulla ole tarvetta ryhtyä keittiöpsykologiksi, se ei ole se tarkoitus, hän naurahtaa.

Omaa Ensitreffit-kokemustaan hän muistelee hyvillä mielin, vaikka parisuhdetta ei ohjelmasta löytynytkään.

– Kokemus oli kokonaisuutena tosi hyvä. Tuskin olisin tässä nyt kirjoittamassa näitä tekstejä, jos niin ei olisi, hän toteaa hyväntuulisesti.

Katso videolta, mitä muita ohjelmia nähdään MTV:n syksyssä!

1:31:36

Ensitreffit alttarilla syksyllä 2018 AVAlla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja