Ensitreffit alttarilla tulee taas – tiimiin liittyy uusi asiantuntija!

Rakastettu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman viidennellä kaudella tiimiin liittyy uusi asiantuntija. 

Suosittu Ensitreffit alttarilla synnyttää rakkautta ja valmentaa katsojiakin parisuhde-elämän saloihin jo viidettä kautta. Ohjelman neljäs kausi herätti viime syksynä vahvoja tunteita ja ohjelma tavoitti tv:ssä kauden aikana 1,5 miljoonaa suomalaista.

Ohjelman viidennellä kaudella mukana on uusi asiantuntija, parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, sekä jo aiemmin mukana olleet seksuaali- ja logoterapeutti Elina Tanskanen ja psykologi Tony Dunderfelt.

Ohjelmassa kolme parisuhdeasiantuntijaa muodostavat suuresta määrästä ohjelmaan hakeneita sinkkuja kolme toisilleen sopivaa paria. Pariskunnan osapuolet tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla, samalla kun sanovat toisilleen ’tahdon’.

Sarja seuraa naimisiin menneiden parien häitä, häämatkaa, yhteenmuuttoa ja arkielämää kuuden viikon ajan. Sarjan viimeisessä jaksossa pariskunnat kertovat asiantuntijoille, haluavatko he jatkaa avioliittoaan vai hakevatko avioeron.

Sarjan aiemmat kaudet ovat onnistuneet synnyttämään rakkautta: Suomessa on neljä avioparia, joiden liitto alkoi ohjelman kautta ja jatkuu edelleen. Ensitreffit alttarilla -pareille on syntynyt myös lapsia. 

Katso videolta, mitä muita ohjelmia nähdään MTV:n syksyssä!

1:31:36

Ensitreffit alttarilla viides kausi syksyllä 2018! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja