Mainos

Ensitreffit-Petri purkaa pettymystään: ”Ajattelin, että tästä alkaa perheen perustaminen”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin mennyt Petri kertoo eron jälkeisiä kuulumisiaan MTV.fin haastattelussa.

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen matkansa alttarilta.

Tänä syksynä esitetyllä neljännellä kaudella yksi häitään tanssineista pareista oli Mari ja Petri. Kaksikko ei löytänyt onnea ohjelmasta, vaan päätyi eroon noin kuukauden yhdessäolon jälkeen. Vaikka pari erosi, Petristä kokemus oli erittäin hieno.

–  En koskaan uskonut, että voisin päästä tällaiseen mukaan, se oli melkoinen yllätys. Kyllä tässä on aika vaihderikas kesä takana, Petri naurahtaa MTV.fin haastattelussa.

Kaksikon yhteinen taival oli melkoinen vuoristorata. Petrin mukaan alun toiveikkaat tunnelmat liukuivat hiljalleen pettymyksen puolelle.

– Ensin fiilis oli odottava, kun luulin, että oikea ihminen on löytynyt ja poikamieselämä jää nyt taakse. Ajattelin, että tästä alkaa perheen perustaminen, Petri muistelee.

– Alussa varsinkin tunnelma oli vielä hyvä ja näytti siltä, että homma lähtee hyvin käyntiin. Pettymys astui hiljalleen kuvioihin.

Petri kertoo, että hänen lähipiirillään on ollut merkittävä rooli eron ja pettymyksen läpikäymisessä. 

– Yksin tätä ei olisi mitenkään jaksanut käsitellä. Minulla on ollut hyviä ja huonoja päiviä, ja molemmissa ystävien apu on ollut tärkeää. Ilman heitä tämä olisi ollut todella rankka kokemus.

Tuntemattoman kanssa naimisiin meneminen oli Petrille myös varsin opettavainen matka, joka toi uusia näkökulmia paitsi omaan itseen myös haaveissa olevaan kumppaniin.

 – Ohjelman aikana huomasi hyvin ainakin sen, että millainen ihminen itse olen ja millaisen ihmisen tarvitsen rinnalleni. Se oli hyvä koulu, Petri summaa hyväntuulisesti.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja