Ensitreffit-Matti kertoo, miten uusi rakkaus tupsahti hänen elämäänsä: "Kuvailin häntä jo keväällä asiantuntijoille"

Ensitreffit-Matti paljastaa, miten uusi rakkaus tupsahti hänen elämäänsä: "Kuvailin häntä jo keväällä asiantuntijoille" 1:18
Videolla Matti kertoo, miten hän suhtautuu siihen, että hänen uusi kumppaninsa seurasi Matin ja Pauliinan matkaa Ensitreffit alttarilla -kautta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Matti Lepistö kertoo, miten hän tapasi nykyisen naisystävänsä ja millaisia tulevaisuuden haaveita parilla on. 

Ensitreffit-Matti vieraili Töllötuomareiden eli MTV Uutisten toimittajien Katja Lintusen ja Katri Utulan haastattelussa ja kertoi muun muassa, miten hän tapasi nykyisen naisystävänsä. Matti paljasti MTV Uutisille viime viikolla olevansa uudessa suhteessa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vantaalainen Matti avioitui Oulussa asuvan Pauliinan kanssa. Kauden päätteeksi he päättivät pysyä yhdessä avioparina, ja ohjelman loppumisen yhteydessä he antoivat myös haastattelun pariskuntana. Tammikuussa Matti ja Pauliina ilmoittivat kuitenkin erostaan.

Nyt Matti myöntää Töllötuomareiden haastattelussa, että todellisuudessa päätös avioerosta syntyi jo paljon aiemmin. Joulukuun lopussa MTV Uutisille antamassaan haastattelussa kaksikko oli vielä virallisesti naimisissa, mutta eivät enää yhdessä. 

– Sehän on totta, että olimme vielä tuolloin naimisissa – olemme teknisesti edelleen. Sanoimme tuolloin, että olemme naimisissa, mutta emme sanoneet, että olemme yhdessä, Matti sanoo.

Nyt Matin elämässä puhaltaa uudet tuulet, sillä uusi kumppani löytyi vaan muutamia viikkoja sitten, mutta Matti kertoo, että suhde on jo nyt vakaalla pohjalla. Kun Matti viime keväänä haki Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan, joutui hän miettimään tarkkaan, millaista kumppania hän etsii. 

– Olen nyt jälkeen päin miettinyt ja sanoin tästä Kari Kanalallekin, että olen itse asiassa kuvaillut uutta naisystävää jo silloin keväällä. Tuntuu, että olen tehnyt tätä matkaa vuoden verran hänen vuokseen, Matti sanoo. 

Pariskunta on jo jutellut yhteisistä tulevaisuuden suunnitelmistakin. 

– Kyllä me molemmat haluamme lapsia ja perustaa perheen. Ja vaikka sanoin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, että menen vain yhden kerran naimisiin elämäni aikana, niin olen tullut siihen johtopäätökseen, että menisin kyllä vielä toisenkin kerran. 

Millä tavoin parin välimatka alkoi osoittautua haasteeksi? Entä millainen on Matin uusi rakas? Katso Matin haastattelu kokonaisuudessaan tästä:
Ensitreffit-Matti paljastaa, miksi unelmapari päätti pimittää eronsa julkisuudelta 24:31

Lue myös:

    Uusimmat