Ensitreffit-Matti paljastaa unelmaparin eron kyteneen jo syksyllä – tästä syystä tilanne pimitettiin julkisuudelta

Ensitreffit-Matti paljastaa eron kyteneen jo syksyllä – tästä syystä unelmapari pimitti tilanteensa julkisuudelta 2:11
Ensitreffit-Matti koki valtavaa painetta avioliittonsa onnistumisen vuoksi siinä vaiheessa, kun häntä ja Pauliinaa alettiin nimittää unelmapariksi. - Yhtenä tiettynä hetkenä tuntui kuin olisin valtavassa painekattilassa, Matti kertoo Töllötuomareiden haastattelussa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa unelmapariksi nimetyt Pauliina ja Matti erosivat yllättäen heti kauden päätteeksi, mutta eivät avanneet eron syitä tai ajankohtaa. Matti kertoo nyt MTV:n Töllötuomareiden haastattelussa, mikä lopulta johti parin eroon. Myös Pauliinalla on sanottavaa ohjelmasta ja erosta.

Tammikuun alussa päättynyt kymmenes Ensitreffit alttarilla -kausi päättyi lopulta jokaisen parin osalta ikävästi, sillä myös umpirakastuneilta koko kauden ajan vaikuttaneet Matti ja Pauliina julkistivat eronsa vain reilu viikko sen jälkeen, kun ohjelman "mitä heille kuuluu nyt" -päätösjakso nähtiin tv:ssä.

Pari hehkutti suhdettaan vielä syyskuussa kuvatussa päätösjaksossa. Joulukuun lopussa tehdyssä MTV:n haastattelussa pari kertoi olevansa edelleen naimisissa.

Sehän on totta, että olimme vielä tuolloin naimisissa olemme teknisesti edelleen. Sanoimme tuolloin, että olemme naimisissa, mutta emme sanoneet, että olemme yhdessä, Matti sanoo.

Siinä vaiheessa meillä oli vielä aika paljon käsittelemättömiä asioita ja käsittelimme sitä eroakin. Emme kuitenkaan halunneet tietoisesti harhauttaa tai valehdella. Koimme, että se oli meille helpoin tapa.

Todellisuudessa tilanne oli se, että kaksikko oli pohtinut eroa jo koko syksyn ajan lopullista eropäätöstä ei vain oltu tehty.

Syksyllä alkoi tulla niitä tuntemuksia, ettemme ole välttämättä toisillemme niitä oikeita, Matti kertoo.

"Tuli tunne, että petän katsojat"

Syitä siihen, miksei pariskunta halunnut kertoa erostaan, on useampia. Julkinen onnistumisen paine ja hehkutus parin ympärillä oli yksi niistä.

Kaikki hehkuttivat, että olemme unelmapari. Paine kertoa siitä, että olemme eronneet, oli tosi kova. Itsellenikin tuli sellainen tunne, että petän katsojat. Ja sitä alkaa miettiä, petänkö myös tuotannon ja asiantuntijat.

Matti kertoo MTV Uutisten TöllötuomareilleKatri Utulalle ja Katja Lintuselle erityisesti yhden tilanteen, jossa hän koki paineiden olevan lähes ylitsepääsemättömät.

Matti kertoo haastattelussa myös, että pari yritti tosissaan pelastaa suhteensa. 

Pari hakeutui syksyllä ohjelman asiantuntijan Hanna Myllymaan pariterapiaan.

Se oli pitkä prosessi ja näimme paljon vaivaa sen eteen, että saisimme käännettyä laivan toiseen suuntaan. Sitten lopulta päädyttiin siihen, että on parempi jatkaa eri teillä. 

Eron syiksi Matti mainitsee muun muassa arjen ja välimatkan. 

Myös MTV:n tavoittama Pauliina kertoo kaksikon välisen välimatkan olleen kohtuuttoman pitkä, sillä Oulun ja Helsingin välillä kulkeminen vei paljon aikaa ja rahaa.

Millä tavoin parin välimatka alkoi osoittautua haasteeksi? Entä millainen on Matin uusi rakas? Katso Matin haastattelu kokonaisuudessaan tästä:
Ensitreffit-Matti paljastaa, miksi unelmapari päätti pimittää eronsa julkisuudelta 24:31

Lue myös:

    Uusimmat