Mainos

Ensitreffit alttarilla -Sari hämmentyi miehensä hyvyydestä: ”En ole tottunut vastaavaan”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa tuoreet avioparit matkustivat häämatkalle tutustumaan toisiinsa paremmin.

Sari ja Antti matkasivat lämpimään Barcelonaan, jossa tunteikas pari lähentyi toisiaan entisestään.

–Häämatka oli käännekohta häiden jälkeen. Löysimme paljon samaistumispintaa toisistamme. Aivan mieletön matka, Sari hehkuttaa.

–Mutta olimme myös tosi väsyneitä, Olimme olleet kolme yötä yhdessä ja valvoneet ne kaikki, sillä yöt menivät jutellessa. Väsymys rupesi jo loppumatkasta tuntumaan, nainen myöntää.

Samoilla linjoilla on Antti:

–Huomasin, että väsymys rupesi vaikuttamaan meihin molempiin. Toisena iltana se kaikki kulminoitui, ja huomasimme samalla, miten raskaaksi kuvaaminen kävi. Silloin tuli huoli siitä, että mitenhän näiden kuvauksien kanssa jaksetaan, vaikka keskenämme meillä oli kaikki hyvin.

"Antti ymmärsi, ja antoi minulle aikaa mutustella asiaa"

Väsyneenä tuoreen vaimon tunteet nousivatkin pintaan, ja Sari kertoi tunteikkaana miehelleen, kuinka hämmentävää oli, kun asiat etenivät suhteessa niin nopeasti.

–Se oli varmasti uusi tilanne meille molemmille, eikä Antti ollut aiemmin nähnyt minua sellaisena. Mutta hän otti sen aivan ihanasti. Hän ymmärsi, ja antoi minulle aikaa mutustella asiaa, Sari kertoo.

Sari kertookin ihastelleensa sitä, kuinka hyvä Antti oli tuoretta vaimoaan kohtaan.

–Antti oli todella huomioonottavainen, ja teki sen todella herttaisella tavalla. Hän on huolehtiva mies, ja se oli minulle hämmentävää. En ole tottunut vastaavaan aiemmin.

–Olinkin tietoinen, että minun täytyi myös työstää itseäni ottamaan hyvää vastaan.

Häämatkan ja valvottujen öiden aikana pari löysi toisistaan samankaltaisuutta, mikä teki Sarin iloiseksi.

–Ihastus syveni keskusteluiden kautta ja häämatkan aikana keskustelimme jo vakavistakin asioista avoimesti ja rehellisesti, nainen kertoo.

 Myös Antti iloitsee häämatkan aikana kehittyneestä suhteesta tuoreen vaimoonsa. 

–Tuntui, että kaikki meni nappiin, mitä ikinä teimmekään, Antti komppaa

–Olemme molemmat tunneihmisiä ja positiivisia ihmisiä, niin välillä tuntuu, että kaikki on jopa liian hyvää ollakseen totta, hän pähkäilee. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.