Ensitreffit alttarilla -pari eroaa painavasta syystä – Töllötuomarit: Tämä suhde oli tässä

Ensitreffit alttarilla -pari eroaa painavasta syystä – Töllötuomarit: Tämä suhde oli selvästi tässä 3:44
Katso videolta, miten MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen analysoivat Julian ja Waltterin luovuttamispäätöstä ja täydellistä vetovoiman puutetta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain jaksossa selvisi, että ainakin yksi ohjelman kolmesta suhteesta päättyy eroon. Syy on täysin selvä: olematon romanttisten tunteiden ja kemian puute. Töllötuomarit ihmettelevät, miksei hakuprosessissa ilmenneitä varoitusmerkkejä huomioitu.

Ensitreffit alttarilla -sarjassa Waltterin, 28, ja Julian, 28, suhde on päättymässä, sillä kumpikin kertoi tiistai-illan jaksossa, ettei romanttisia tunteita toista kohtaan ole juuri nimeksikään.

– Tämä kaverisuhde on tuntunut tosi hyvältä, ja molemmille on selvä juttu, että mennään tällä, niin on vaikea nähdä, että me menisimme tästä ylöspäin, Waltteri sanoi suoraan.

– Komppaan Waltteria. Totta kai täältä lähti hakemaan sitä rakkautta, mutta jotenkin sydän on kylmettynyt, että pystyykö enää tuntemaan sellaista rakkauden tunnetta – tai edes sinnepäin, Julia lisäsi.

Kaksikon suhteen todellinen tilanne yllätti ohjelman asiantuntijan Hanna Myllymaan, kun tämä kyseli kaksikon romanttisista tunteista toisiaan kohtaan. Pari asetti vetovoiman kokemukset hyvin heikolle tasolle asteikolla 1-10.

Ei mulla ole sellaista oloa, että haluan lähteä tästä pois, mutta vastaan nelosen, Waltteri sanoi.

– Sanon kolme-neljä, Julia komppasi ja Myllymaa jäi tilanteessa sanattomaksi.

Myllymaa myös tivasi Julialta, onko tämä luovuttanut Waltterin ja itsensä suhteen ja että mistä sen tietää, ettei suhteesta voi tulla mitään. 

Sen vain jotenkin tuntee, Julia vastasi.

Kumpikin myönsi, ettei enää näe juurikaan mahdollisena sitä, että suhde jatkuisi tulevaisuudessa romanttisessa mielessä, vaan heidän suhteensa tulee jäämään kaveritasolle.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula toteavat, että tämä kyseinen keskustelutilanne ratkaisi kaiken.

– Meillähän on tämän kauden ensimmäinen eronnut pari, Töllötuomarit toteavat tuoreella videollaan.

– Julia ja Waltteri ilmoittivat nyt, että heillä ei ole vetovoimaa, joten eihän tästä tule enää mitään tämä suhde oli tässä.

Töllötuomarit pohtivat myös asiantuntijoiden roolia ja sitä, miksi juuri nämä kaksi valittiin alunperin toisilleen, sillä ohjelman asiantuntija Tapani Alanen epäili jo avausjaksossa, että tämän kyseisen parin välille ei välttämättä synny vetovoimaa.

Myllymaa paljasti tiistain jaksossa Julialle ja Waltterille, että asiantuntijat valitsivat kaksikon toisilleen erityisesti molempien arjen toimivuuden ja tulevaisuudennäkymien suhteen. Sen sijaan ulkonäkö ja vetovoima ei ollut tämän suhteen osalta niin merkityksellisiä seikkoja.

Töllötuomarit ihmettelevät, miksei vetovoimalle anneta enemmän merkitystä hakuprosessissa.

Siitä vetovoimastahan se koko suhde pitäisi lähteä liikkeelle, Utula sanoo.

Kyllähän sulla pitää olla intohimoa toista kohtaan, Lintunen jatkaa.

Keskustelua herättää myös se, että Julia leimattiin jaksossa suhteen luovuttajaksi.

Katso Töllötuomareiden analyysi Julian ja Waltterin tilanteesta yllä olevalta videolta.

Töllötuomareiden koko jakso löytyy tästä:

Kultainen Venla 2023 -finalistit ovat nyt julki! 22:44

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa aina tiistaisin klo 21.50, ja jakso nähdään myös Huomenta Suomessa perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat